PaSikA Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2009 #401 Nemesisim sen 1 tane istemişşin ben sana 2 tane getirdim bende bir avuç beyaz leblebi resmi istiyorum 😀
Nemesisim sen 1 tane istemişşin ben sana 2 tane getirdim bende bir avuç beyaz leblebi resmi istiyorum 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2009 #402 Pasim bir avuç sana yetmez diye bir kase getirdim 😀 Ben de kocaman bir karpuz istiyorum...
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Ağustos 2009 #404 Bu miniğin canı çok sıkılmış buyur tatlım.. ben dee ben dee hmm bende siyah bi ferrari resmi istiyorum 🙂
Bu miniğin canı çok sıkılmış buyur tatlım.. ben dee ben dee hmm bende siyah bi ferrari resmi istiyorum 🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #405 işte ferrarin canım resmen bir şaheser bendeee cok güzel bir yüzük resimi istiyorum
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Eylül 2009 #408 Buyur bu istedigin Mehtap Resmi Hayal 🙂 Bende nickime uyan bir resim istiyorum hadi bakalim 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Eylül 2009 #409 Al bakalım bu bana olur gibi geldi... Ben de benim nickime uygun bi resim istiyorum 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Ekim 2009 #410 bana göre nikine uyar sen ne dersin hayalcim Kış geliyor malum şık bir atkı resmi istiyorum 😀