»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Temmuz 2009 #391 HayaL' Alıntı: 😀 ayyy bi smiley bulamadınıs oyun yandı bu yüzden 😀 Neese o zaman vazgeçtim istemiyom O zaman bari bi deniz resmi istiyim 😀 Genişletmek için tıkla ... buyur canim 🙂🙂 Bende Özlem'le ilgili bir resim istiom :seker:
HayaL' Alıntı: 😀 ayyy bi smiley bulamadınıs oyun yandı bu yüzden 😀 Neese o zaman vazgeçtim istemiyom O zaman bari bi deniz resmi istiyim 😀 Genişletmek için tıkla ... buyur canim 🙂🙂 Bende Özlem'le ilgili bir resim istiom :seker:
Ariza Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2009 #392 Insallah begenirsin bunu canim ben´de bol fistikli bir Antep Baklavasi yanina da Maras Dondurmasi istesem olur mu 😀
Insallah begenirsin bunu canim ben´de bol fistikli bir Antep Baklavasi yanina da Maras Dondurmasi istesem olur mu 😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2009 #393 Afiyet olsun 🙂 Ben Flower by Kenzo parfümünün şişesini istiyorum...
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2009 #394 Nemesisim adminim Flower by Kenzo parfümünün şişesi bende bana fikir olması açısından güzel bir bikini resmi istiyorum
Nemesisim adminim Flower by Kenzo parfümünün şişesi bende bana fikir olması açısından güzel bir bikini resmi istiyorum
kar_tanesi Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2009 #395 Umarım beğenirsin Bende Jonas Brother`s en güzel resimlerinden birini istiyorum
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2009 #396 Ben bunu seçtim canım beğenirsin inş. 🙂 Ben de özcan denizin güzel bi resmini istiyorum...
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2009 #398 bende Alacakaranlık ~ Twilight filminin oyuncuları Bella ve Edward'ın resmini istiyorum
kar_tanesi Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2009 #399 Bende joe jonas ve demi lovato`nun birlikte resimlerini istiyorumm
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2009 #400 Joe Jonas ve Demi Lovato birlikte 🙂 Ben turuncu gagalı şirin bir Hint Bülbülü resmi istiyorum