HaYaL Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #284 Canım oyuncular da sanatçı.🙂 Ayrıca zaten dizi oyuncusu olduğunu söyledim ip ucu olarak fox tvde yeni başlayan dizilerden birinde ama artık bilin yahu.😀
Canım oyuncular da sanatçı.🙂 Ayrıca zaten dizi oyuncusu olduğunu söyledim ip ucu olarak fox tvde yeni başlayan dizilerden birinde ama artık bilin yahu.😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #285 😀 ya hayal yaaaaaaaa dizinn baş harfini de sölesen olmaz mı 😀
aysegül87 Hamiş Melek 7 Ocak 2011 #287 beklenenbebis' Alıntı: şahnaz çakıralp olmasın?? Genişletmek için tıkla ... bak o ola bilir seside güzel cünkü
beklenenbebis' Alıntı: şahnaz çakıralp olmasın?? Genişletmek için tıkla ... bak o ola bilir seside güzel cünkü
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #288 beklenenbebis' Alıntı: şahnaz çakıralp olmasın?? Genişletmek için tıkla ... Sonunda canım tebrikleri.😀 Repin yolda. İşte doğru cevap kızlar.🙂
beklenenbebis' Alıntı: şahnaz çakıralp olmasın?? Genişletmek için tıkla ... Sonunda canım tebrikleri.😀 Repin yolda. İşte doğru cevap kızlar.🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #289 buldum buldum arka sıralardaki gamze yani sinem öztürk 😀 olabilirmi acaba hayalll 😀