Umreye gidiyorum dua isteyen varsa

1 cüz ayse feyza
2cüz özgül
3 cüz frozen
4 cüz aysen özhan
5 cüz gülme
6 cüz özlem
7 cüz ceylin
8 cüz aysen özhan
9 cüz arzuzu
10 cüz arzuzu
11 cüz feblayt
12 cüz beyza 21
13 cüz beyza 21
14 cüz beyza 21
15 cüz özgül
16 cüz özgül
17 cüz özgül
allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim hayırlı dilekleriniz tez zmnada kabul etsin inş. Adetim yarın bityo benim bende başlıcam okumaya inş bi haftaya kalmaz bitre inş

bitanesi 41 yasin dedi annem okutup dua ettirsin umreye giden dedi aranizda anlasin hepiniz okuyun yasin_i serif sonra orada duasini ettiesin dedi ben pek anlama ama annem dedi canim ya varmi boyle okuyuup paylasalimmi bu arada rabbim simdiden kabuletsin tum dualarini canim benim

bitanesi 41 yasin dedi annem okutup dua ettirsin umreye giden dedi aranizda anlasin hepiniz okuyun yasin_i serif sonra orada duasini ettiesin dedi ben pek anlama ama annem dedi canim ya varmi boyle okuyuup paylasalimmi bu arada rabbim simdiden kabuletsin tum dualarini canim benim

Canim hatimimizi gayret edip erken bitirelim sonra hep beraber yasin okuruz.yarım yarım kalmasın.

evet hatim bikaç güne biter inş ben bu akşam misafilremimi ağırlayım hemen yarıon başlıcam inş. hatim bitsin 41 yasinde okuruz tabi

1 ayşe feyza
2 cüz özgül
3 cüz frozen
4 cüz aysen özhan
5 cüz gülme
6 cüz özlem
7 cüz ceylin
8 cüz aysen özhan
9 cüz arzuzu
10 üz arzuzu
11 cüz feblayt
12 cüz beyza 21
13 cüz beyza 21
14 cüz beyza 21
15 cüz özgül
16 cüz özgül
17 cüz özgül
18 cüz özgül
19 cüz özgül
allah kabul etsin arkaşalr

evet inş bende yarın başlıorum az kaldı kendi hatimim vardı bebek için başlamıştım oda 22 cüzmü ne okumuştum onuda okucam inş orda bağışlıcam

Geri