PaSikA Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2010 #1 $ul€ İyiki Doğdun Şulecim doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yaşlara inşallah...Herşey gönlünce olsun... Pastanı iftardan sonra yeriz artık
Şulecim doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yaşlara inşallah...Herşey gönlünce olsun... Pastanı iftardan sonra yeriz artık
$ul€ Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #2 sağol pasim çok tşkler hep beraber daha uzun mutlu yıllara inşallah
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Eylül 2010 #3 Nice mutlu yıllara tatlım.Yeni yaşında tüm güzellikler ve mutlulukların seninle olması dileklerimle herşey gönlünce olsun🙂
Nice mutlu yıllara tatlım.Yeni yaşında tüm güzellikler ve mutlulukların seninle olması dileklerimle herşey gönlünce olsun🙂
laetitia Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #5 geçmiş doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu inşallah nice yıllara
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #6 Biraz geç oldu galibaaa amaa... yine de kutlamak istiyorum.... İyiki doğdun.. Hersey gonlunce olsun ...
Biraz geç oldu galibaaa amaa... yine de kutlamak istiyorum.... İyiki doğdun.. Hersey gonlunce olsun ...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 10 Eylül 2010 #7 benimkii daha bi gec oldu ama k.bkma söz önümüz yıll ilk ben kutlayacagımmm....iyiki dogmuşun canımmm ....dogum günün kutlu olsunn şuleeeeeeeeeeeeeee
benimkii daha bi gec oldu ama k.bkma söz önümüz yıll ilk ben kutlayacagımmm....iyiki dogmuşun canımmm ....dogum günün kutlu olsunn şuleeeeeeeeeeeeeee
$ul€ Yeni Üye Üye 10 Eylül 2010 #8 ayy canlarım bnm ne zaman kutladığınızın hiç önemi yok... çok tşk ederim... hepbirlikte uzun sağlıklı ve mutlu nice yıllara inşallah
ayy canlarım bnm ne zaman kutladığınızın hiç önemi yok... çok tşk ederim... hepbirlikte uzun sağlıklı ve mutlu nice yıllara inşallah