Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ben 2 haftadır uyguluyorum henüz uzamadı ama cok parlak ve dolgun umitliyim yani ama sac diplerim cokiyi yıkamama ragmen acayip kaşınıyor ;( acaba yeni saclar çıkıyor diyemi yoksa bitleniyormuyum???😉
ben erkegım ama sac uzatmak ıstıyorum kısa surede bu karısım bende ıse yararmı?ve ya bu karısım gercekten 2 cm uzatıyormu ? Veya baska bıldıgınız bıldıgnz bırseyler varsa payasn ya
Gerçekten işe yarıyo saçlarım omuzumda idi şimdi belimde her hafta yapın turpun kabuğunu soyun yada saoymayın farketmez .kırmızı yada siyah turp farketmiyo.zaytinyağı saça parlaklık veriyo yumurtada aynı şekilde.Bizzat denedim tavsiye ederim.
ya sadece turp suyu yapsam olurmu acaba lütfen cok acil cevap verin !!!!!!!!!!! yumurta kullanmaya korkuyorum yıkarken pişerse kokusu gecmezse kafamdan arındıramazsam diye 🙁((( sadece turpla yapsam zeytinyagı falan hiç bişey koymasam haftada 2 cm uzarmı ? nolursunuz acil yardım edin