sule Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #21 Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir burda ,,,burda
dort_yapraklı_yonca Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #22 Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir anket kapatılmış ama yazmadan duramıcam Türk olup da çirkin kız olur mu her biri ayrı güzel
Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir anket kapatılmış ama yazmadan duramıcam Türk olup da çirkin kız olur mu her biri ayrı güzel
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #23 Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir bence izmiirrrrr.
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 9 Ocak 2009 #24 Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir izmir diyolar ama hiç görmedim bir izmirli kız... ama kürt kızlarınında güzel olduğunu düşüyorum doğuda bi şehir olabilir...
Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir izmir diyolar ama hiç görmedim bir izmirli kız... ama kürt kızlarınında güzel olduğunu düşüyorum doğuda bi şehir olabilir...
ZiLaN Yeni Üye Üye 9 Ocak 2009 #25 Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir La reina sana katılmakla beraber diyarbakır diyorum
Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir La reina sana katılmakla beraber diyarbakır diyorum
bLack_anqeL Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #26 Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir İzmir qüzel kızları
CaRiZmA Vip Melek Üye 19 Mart 2009 #27 Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir huhhh tabeki sivasin kizlari hadiseden belli olmuyo mu
Cevap: türkiyenin en güzel kızları sizce hangi sehirdedir huhhh tabeki sivasin kizlari hadiseden belli olmuyo mu