“Dost” kelimesinin gerçek anlamını sende gördüm. Canımın en çok yandığı zamanlarda ne yöne baksam karşımdaydın sen. En çok kanayan yaralarıma sen merhem oldun. Çoğu kez uçurumun eşiğinden sen çevirdin beni, gözüm hiç bişey görmeyecek kadar sinirlendiğimde sen yatıştırdın. "Seni üzen insanların karşısında ben varım" dediğimde gözlerin dolu doldu oldu. İşte biz görüşmesekte bizim dostluğumuz buydu. Aynı aynda aynı şeyleri düşünüp, aynı şeyleri hissetmek.
Çok kişi kırdı seni, çok kişi yaralı sudan ucuz sebeplerle. Çok kişi rastgele sapladı bıçakları kabine, sebepsizce. Kimse bilmezdi ki seni,kalbinin güzelliğini kimseler görmezdi. İşte bundadı senin üzülmelerin. Sen dost dediğin insanı kendin kadar benimserdin de insanlar seni bu yüzden kullanırdı. Sen de canını en çok acıtan kesikleri bu insanlardan görmedin mi?
'Menfaat uğruna kullanılma' dediğimde 'saçmalama' derdin. Ama farkında değildin ki dostluklar artık menfaate dayalı. İnsanlar artık işleri düştüğünde kovalıyorlar seni. Ya senin onlara ihtiyacın olduğunda? Görmedik mi, yaşamadık mı? Günlerce ağlamadık mı sırf bu yüzden? sırt dönmedimi sana "bırakmamak üzere" söz verdiğin dostun.. canın yanmadı mı sırf bu yüzden. Kıyamam sana hiç bir zman kıyamadığım gibi.
İçin sıkıldığında içim sıkılr bilirsin. Üzüldüğünde üzülürüm. Alırım mesleğimi elime başlarım seni güldürmeye çalışmaya. Çoğu zaman derler bana da "palyaço değilmisin, güldürsene" benim canımın yarısı acı çekerken, o orda üzülürken benim gülmem nasıl beklenir ki? işte bundardır benimde AĞLAYAN PALYAÇO olma sebebim... Bana Güvenmeyin(!), güvensiz insanlar.. Ben işimi doğru düzgün yapamıyorum. Bana Sadece özenin (!) ki ben unutulmayayım..Kopyalarımı oluşturun, bu bana yeter.
İnsanın arkadaşı tonlarca olabilir, dostu sevgili gibidir; kalp iki kişiyi aynı anda sevemez.. kıskançlık girer araya,sebebi sahiplenmedir. Dostundur o senin ki benimsersin. Başka biriyle olan yakınlığını kaldıramazsın, o senindir sana göre. Peki ona göre o senin mi?
Seni üzenlerin karşısındayım bu benimde en yakınım olsa… tekrar tekar söylüyorum işte sen benim için teksin,vazgeçilmezsin..
utkum yollamış canım o benim ya sana birşey diyimmi yeri geliyor babam oluyor sarıyor sarmalıyor
yeri geliyor abim oluyor koruyor kolluyor
yeri geliyor tek eglencem oluyor palyoca misali eglendiriyor beni=)
hele dün görsen varya bir kerecik güleyim diye ne manyaklıklar yaptı
kuzum benim herşeyim o ya dostum sırdaşım diger parçam
seviyorum seni utkum=)
iyi ki tanımışım seni iyiki hep yanımdaymışsın