Ddm 54 Üye Üye 21 Haziran 2016 #111 eda....' Alıntı: dun aksamdan berı gerıldım heeeee valla Genişletmek için tıkla ... salla canımm yaaa
eda....' Alıntı: dun aksamdan berı gerıldım heeeee valla Genişletmek için tıkla ... salla canımm yaaa
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #112 salldım yaaa ceyda napıooo dıdem
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #113 ayy mutfaaga gıttım ıkı dak esım aksam mutg topladı tuzu buzdolabına koymus kuzum yaaa
unıca Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #114 geldim mmm.edos ikizlere iyi bak.sura nerde uzun zaman oldu görmedim onu
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #115 cnmm ıyı bakmaya calısıroum ama cok sıcak yaaaaa suranında bırı kız bırır erkek
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #116 sen nasılsın snın az kaldı dımı
Geleceksin biliyorum Cennet kokulum Üye Üye 21 Haziran 2016 #117 Kız eda biri sağda biri soldamı anlamadım
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #118 ebru bıtanem bak bu oglan olan altlı ustlu duruoo ustekkı kıza tekme atıoo kızın sadece kafasının ucu gorunuo artık tek kagıda sıgmıoo teyzeesı sol taraftaayagıı var bak kaldırdı vurdu
ebru bıtanem bak bu oglan olan altlı ustlu duruoo ustekkı kıza tekme atıoo kızın sadece kafasının ucu gorunuo artık tek kagıda sıgmıoo teyzeesı sol taraftaayagıı var bak kaldırdı vurdu
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #119 bak T gıbı bısı var o ayagı kaldırdı kızın kafasına ındırdı 😀
unıca Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #120 Benim 9 hafta kaldı. ee kız erken doğar yani 7 hafta falan diyelim