tuqqce Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2008 #21 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 Böyle yaptıkça seni özlüyorumm bebişimm yaa geliomm yanınaa🙂
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 Böyle yaptıkça seni özlüyorumm bebişimm yaa geliomm yanınaa🙂
N no man no cry Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #22 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 huhhh.gün bitmeden yetişebildim.doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara inşallah🙂
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 huhhh.gün bitmeden yetişebildim.doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara inşallah🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Temmuz 2008 #23 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 iyiki doğdun canımyeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 iyiki doğdun canımyeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin
mislinay Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #24 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 :birthday::birthday::birthday::birthday: :a050::a050::a050: doğum günün kutlu olsun canımm sevdiklerinle beraber daha nice yıllara... hayatın bütün güzellikleri seninle olsun :hug:
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 :birthday::birthday::birthday::birthday: :a050::a050::a050: doğum günün kutlu olsun canımm sevdiklerinle beraber daha nice yıllara... hayatın bütün güzellikleri seninle olsun :hug:
disibozkurt Banned 18 Temmuz 2008 #25 nice yıllaraaa. ÇİTOS' Alıntı: iyki dogun dogum günün kutlu olsun nice yıllara😀 Genişletmek için tıkla ...
nice yıllaraaa. ÇİTOS' Alıntı: iyki dogun dogum günün kutlu olsun nice yıllara😀 Genişletmek için tıkla ...
handanca Daimi Üye Yönetici 18 Temmuz 2008 #26 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 geç kaldım biliyorummmmmmm. doğum günü kutlu olsun canımmmmmmm. sağlıklı ve mutluuuu nice nice yıllar olsunnnnnnn..
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 geç kaldım biliyorummmmmmm. doğum günü kutlu olsun canımmmmmmm. sağlıklı ve mutluuuu nice nice yıllar olsunnnnnnn..
tuqqce Daimi Üye Üye 18 Temmuz 2008 #27 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 Saolunn bitanelerimmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Temmuz 2008 #28 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 canım nice yıllara doğumgünün kutlu olsun yeni yaşında tüm güzelliklerin mutlulukların başarı ve sağlığın seninle olması dileklerimle....
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 canım nice yıllara doğumgünün kutlu olsun yeni yaşında tüm güzelliklerin mutlulukların başarı ve sağlığın seninle olması dileklerimle....
tuqqce Daimi Üye Üye 18 Temmuz 2008 #29 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 Teşekkür ederim ecelin adminim..İnşallah yeni yaşımı sağlıklı mutlulukla dolu geçiririm🙂
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 Teşekkür ederim ecelin adminim..İnşallah yeni yaşımı sağlıklı mutlulukla dolu geçiririm🙂
SU PERİSİ Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2008 #30 Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 Canım benim biraz geç oldu ama. doğum günün kutlu olsun nice senelere🙂 mutlu sağlıklı senelere..
Cevap: Tuğçeminn bugun doğum günüüüü 🙂🙂 iyiki doğudun bitanesiiiii 🙂 Canım benim biraz geç oldu ama. doğum günün kutlu olsun nice senelere🙂 mutlu sağlıklı senelere..