M Misafir Forum Okuru 23 Ocak 2008 #11 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım tebrik ederim canım , allah kucağına almayıda nasip etsin.allah hayırlı evlat versın canım....
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım tebrik ederim canım , allah kucağına almayıda nasip etsin.allah hayırlı evlat versın canım....
melegim Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #12 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canımm ya çok sevindim hayırlı olsun işallah allah saglıklı çocuk naasıp etsın darısı tüm istiyen annelerımıze olsun cnm
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canımm ya çok sevindim hayırlı olsun işallah allah saglıklı çocuk naasıp etsın darısı tüm istiyen annelerımıze olsun cnm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ocak 2008 #13 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım almicim eli ayağı düzgün vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah bizi teyze ettiğin için teşekkürler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım almicim eli ayağı düzgün vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah bizi teyze ettiğin için teşekkürler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ocak 2008 #14 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım teyzesi yer onu yer kendine dikkat et almi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ocak 2008 #15 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canım hayırlı uğurlu olsun🙂Allah sağlıklı sıhhatli biçimde kucağınıza almayı nasip etsin...benim anlamadığım kızz sen sürekli burdasınn hangi arada derede yaptınız siz bu bebeği😀
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canım hayırlı uğurlu olsun🙂Allah sağlıklı sıhhatli biçimde kucağınıza almayı nasip etsin...benim anlamadığım kızz sen sürekli burdasınn hangi arada derede yaptınız siz bu bebeği😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 26 Ocak 2008 #16 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canım hayırlı olsun allah analı bablı büyütmek nasip eder inşallah
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #17 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canım tebrik ederim allah sağlık hayırlı evlat nasip etsin....