RefRa Daimi Üye Üye 8 Ekim 2010 #12 süper bi yazıydı ellerine sağlık gerçekten tüylerim ürperdi.. Keşke bizlerde Adalet telze gibi olabilsek....
süper bi yazıydı ellerine sağlık gerçekten tüylerim ürperdi.. Keşke bizlerde Adalet telze gibi olabilsek....
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 29 Kasım 2010 #13 bencede süper adalet teyzem benim oda bir kadın unutmamak gerek..kadın isterse neler yapabilir görmüş olduk...
bencede süper adalet teyzem benim oda bir kadın unutmamak gerek..kadın isterse neler yapabilir görmüş olduk...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #14 kadın isterse yer bile yerinden oynar yeterki neyi nasıl istediğini bilsin... çok duygulandım emeğine sağlık canım
kadın isterse yer bile yerinden oynar yeterki neyi nasıl istediğini bilsin... çok duygulandım emeğine sağlık canım
М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 29 Kasım 2010 #15 Çok güzeldi ya baştan sona tekrar tekrar okumak istedim. Emeğine sağlık Belenim...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 22 Ocak 2011 #18 Olabilsekte ADALET TEYZE gibi olabilsek .. Dünyanın o kadar çok ihtiyacı var ki buna..
RefRa Daimi Üye Üye 2 Şubat 2011 #19 Bu ikinci okuyuşum bunu. Buna rağmen yine tüylerim ürperdi okurken, çok güzel bi yazı emeğine sağlık cnm paylaşım için tşk...
Bu ikinci okuyuşum bunu. Buna rağmen yine tüylerim ürperdi okurken, çok güzel bi yazı emeğine sağlık cnm paylaşım için tşk...