esena Aktif Üye Üye 21 Ocak 2008 #2 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım gözün aydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın allah hayırlısı ne ise onu versin
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım gözün aydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın allah hayırlısı ne ise onu versin
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #3 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım Canım ya, tebrik ederim 🙂 Gözün aydın, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin şimdiden. Kendine dikkat et artık Almi. 🙂
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım Canım ya, tebrik ederim 🙂 Gözün aydın, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin şimdiden. Kendine dikkat et artık Almi. 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Ocak 2008 #4 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım oy bacu tebrikler teyze oluyomm ben ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah darısı tüm isteyenlere
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım oy bacu tebrikler teyze oluyomm ben ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah darısı tüm isteyenlere
A Ayse&serkan Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #5 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım allah kucagına almayıda nasip etsinn canımm senin bebiş kaç haftalıkkkk
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım allah kucagına almayıda nasip etsinn canımm senin bebiş kaç haftalıkkkk
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #6 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım tebrikler almira cım allah sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #7 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım tebrik ederimAllah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah🙂🙂
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım tebrik ederimAllah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah🙂🙂
M Misafir Forum Okuru 22 Ocak 2008 #8 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canım çok sevindim.allah analı babalı büyütsün darısı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:amen: Rabbim Bilge'me,Çitos'uma ve tüm isteyenlere nasip etsin :amen:
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım canım çok sevindim.allah analı babalı büyütsün darısı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:amen: Rabbim Bilge'me,Çitos'uma ve tüm isteyenlere nasip etsin :amen:
nazlıcan Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #9 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım allah Tamamina Erdİrsİn ArkadaŞim Saglikli Şİrİn Tatli BebİŞİn Olsun GÖzÜn Aydinnn Canim
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım allah Tamamina Erdİrsİn ArkadaŞim Saglikli Şİrİn Tatli BebİŞİn Olsun GÖzÜn Aydinnn Canim
mislinay Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #10 Ce: teyze oluyorsunuz bacularım hadi hayırlı olsun canım Allah sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sonuna kadar Allah olmayanada isteyenede versin inşallah...aminnnnn
Ce: teyze oluyorsunuz bacularım hadi hayırlı olsun canım Allah sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sonuna kadar Allah olmayanada isteyenede versin inşallah...aminnnnn