B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 21 Haziran 2019 #32 Hayalindekiprenses' Alıntı: Sürtünme derken konuyu açar mısınız bu benim için ilk olucak ve baya da Acemiyim bu konuda Genişletmek için tıkla ... Bence hata yapma yazık edersin pişman olacağın şeyler yapma 🙁 bunu yapmak zorunda değilsin bir bacın olarak söylüyorum 🙁
Hayalindekiprenses' Alıntı: Sürtünme derken konuyu açar mısınız bu benim için ilk olucak ve baya da Acemiyim bu konuda Genişletmek için tıkla ... Bence hata yapma yazık edersin pişman olacağın şeyler yapma 🙁 bunu yapmak zorunda değilsin bir bacın olarak söylüyorum 🙁
M mvlntc Forum Okuru 21 Haziran 2019 #33 slm üzerimizde çamaşır pantolun varken ilişkiye giridk boşalma olmadı zevk suyuyla pantalonum ıslandı böyle hamile kalınırmı
slm üzerimizde çamaşır pantolun varken ilişkiye giridk boşalma olmadı zevk suyuyla pantalonum ıslandı böyle hamile kalınırmı
Uzman SühaN Administrator 21 Haziran 2019 #34 Zevk suyuyla hamile kalma olasılığı düşükken üzerinizde elbise çamaşır varken gebe kalmazsınız..