Smileycim, kanama bi kere oldu bayada geldi, iki kerede lekelenme oldu... 3gün hastanede yattim, simdide yatak istirati... düsük olmasin, plasenta güclensin diye ilac aliyorum, sancilari kesmesi icin magnesim aliyorum... suan sancim falan kalmadi... ama rahim agzi kapali oldumu dogum yapana kadar istirat gerekiyor, ama insallah yukari kayarlarda, son aylarimizi haftalarimizi rahat gecirirz...
Tugcecim evet baya oldu yaa zaman cok cabuk geciyor...benim bebegim rahimin üstünde yani plasenta prevya durumlari, kistim vardi, ondan kurtuldum galiba, gecen hafta doktor göremedi 🙂 öyle iste yata yata geciyor zaman...
bkmdgry yarinda cinsiyetini ögrenemessem catlicam 🙂 ama benimde sanirim ikinci cadim geliyor, baslarda erkek hissetmistim ama iki kere rüyamda kiz görünce, fikrim degisti 🙂
Fatmacim, sen ne yiyebiliyorsan onu ye, yapcak birsey yok, zaten bi eksik oldumu kan´da cikar doktorun uyarir seni...yumurta yiyebilsen iyi olurdu ama tiksiniyorsan yapcak birsey yok... ama tahminim bi kac haftaya gecer bu durum, ozaman rahatlarsin... gecmessede dedigim gibi icin neyi aliyorsa, ne yiyebiliryorsan onu ye ...