gönülcüm sen namazini nasil kiliyorsun ben bir kac gündür kilmadim namazimi.. ama baslamak istiyorum lakin nasil kilsam diye düsümüyorum.
Sen nasil kilioyrsun canim?
2 haftadir kilmiyorum ne yalan söyliyim, ilaclardan kafami bile kaldiramiyordum ama iki gündür etkilemiyor artik, rahatim... oturarak kilinabilir aslinda. yatinca aklima geliyor hep, oturarak kilsaydim falan diye ama iste sabah seytan giriyor aklima...
Teşekkürler Gönül ve Smiley.. bu arada rabbim sana da şifa versin.. Ağrısız sorunsuz bir hamilelik dönemi yaşatsın ve hayırlısı ile bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin bize... Cinsiyeti de gönlünden ne geçiyo ve hayırlısı ne ise o olsun 😉
hayirlisi böyleymis... ilk gebeliyim süper gecmisti dogumum zor oldu, bundada belki dogumum kolay olur, vardir bi hayir 🙂
cinsiyete gelirsek, ilk baslarda oglan diyordum ama iki kere rüyamda kiz bebek gördüm, alistim kiza... galiba kizim olcak 🙂 cok merak ediyorum yaaa. kesin göstermez bende haftaya kadar catlarim 🙂
senin icinden gecen ne? saglikli olmasi en önemlisi ama yinede insanin icinden birsey geciyor...