slm Arkadaslar.... inanamiyorum yaa sona geldik 🙂 bkmdgryl ilk sen alcaksin bebisini kucagina... tarihini bilmek güzel olsa gerek..
ben gecek persembe doktordaydim... acil bi durum olmassa normal dogum yapcam insallah. hersey yolunda gidiyor... magnesiumu komple kestik, zaten ben doktor demeden azaltmistim 🙂 sancim falan yok, ama yürümekde baya sorlaniyorum, hemen kilitleniyorum... bu persembe yine NTS yapilcak... artik heran dogum basliyabilir dedi doktor. bu arada Bögürtlem yapragi cagina basladim (himberblättertee) kizimda´da icmistim, dogum süresini kizaltiyor, rahim cabuk aciliyor.. kizimda faydasini görmüstüm, normal dogum yapcaklara tavsiye ederim.. eczanede satiliyor. ( Almanyada öyle 🙂)
alisverisimi yaptim ama hala icimden bi ses, hic birsey almadin diyor 🙂 besik hazir... esyalar yikandi ütülendi... sanirim hersey tamam.... offf biraz daha dursunnn karnimda... hic dogurasim yok... sanki eksik birseyler var...
simdiden herkeze kolay gelsin... allah bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin.... biraz uzun oldu ama acamiyorum bi türlü interneti....