evet cnm haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora burda 32.haftadan sonra her hafta nst ye giriliyormuş bebeğin kalp atışları ve hareketleri takip ediliyormuş benim ilkkızımda yoktu öyle bişey bakalım bundan sonra hastanedeyiz hep sanırım 🙂 şaka maka sona doğru yaklaştıkça içim kıpır kıpır oluyo çok heyecanlanıyorum kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..buarada kızlar hastane çantasını hazırlayan varmı aranızda?valla ben biraz agır davranıyorum heralde bukonuda hala bi hazırlık yok...
canim bende ayni, daha hazirlamadim ama dün kücük valizimi bodrumdan getirdim. pazartesi hani doguma hazirlik kursum vardiya orda yaziyor nelerin getrilmesi gerektigini.. o listeye göre koyayim dedim.
ama ya belim agriyor ya karnim bide hemen yoruluyorum biraz evi toplayim diyorum sonra onu yaparim diyorum evi topladiktan sonra halim kalmiyor sanki belim kopmus gibi agriyor uzaniyorum... cok agirlastim ben kiz ya... sende nasil gidiyor. Bide senin bir de senin kizin var masallah valla diyorum benim bir cocugum olmus olsa ben nederdim... hic is felan öyle yaptigim da yok