ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Ocak 2020 #861 Likapam' Alıntı: Çocuğum olsunda varsın düzen olmasın Genişletmek için tıkla ... Rabbim nasip etsin ins. Sanki seni hatirliyor gibiyim cok tanıdık geldin. Sen beni hatirliyormusun ? Kimseler kalmamis eskilerden
Likapam' Alıntı: Çocuğum olsunda varsın düzen olmasın Genişletmek için tıkla ... Rabbim nasip etsin ins. Sanki seni hatirliyor gibiyim cok tanıdık geldin. Sen beni hatirliyormusun ? Kimseler kalmamis eskilerden
M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Ocak 2020 #862 Likapam' Alıntı: Çocuğum olsunda varsın düzen olmasın Genişletmek için tıkla ... ay ya üzüldüm sana olur inşallah güzel haber verirsin burda bize
Likapam' Alıntı: Çocuğum olsunda varsın düzen olmasın Genişletmek için tıkla ... ay ya üzüldüm sana olur inşallah güzel haber verirsin burda bize
Likapam Paylaşımcı Melek 15 Ocak 2020 #863 ßeLeN' Alıntı: Rabbim nasip etsin ins. Sanki seni hatirliyor gibiyim cok tanıdık geldin. Sen beni hatirliyormusun ? Kimseler kalmamis eskilerden Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım ben senin yorumlarını okudum ama hatırlıyorum desem yalan ama resim tanıdık geldi
ßeLeN' Alıntı: Rabbim nasip etsin ins. Sanki seni hatirliyor gibiyim cok tanıdık geldin. Sen beni hatirliyormusun ? Kimseler kalmamis eskilerden Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım ben senin yorumlarını okudum ama hatırlıyorum desem yalan ama resim tanıdık geldi
Likapam Paylaşımcı Melek 15 Ocak 2020 #864 Mügü' Alıntı: ay ya üzüldüm sana olur inşallah güzel haber verirsin burda bize Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım benim
Mügü' Alıntı: ay ya üzüldüm sana olur inşallah güzel haber verirsin burda bize Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım benim
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Ocak 2020 #865 Likapam' Alıntı: Amin inşallah canım ben senin yorumlarını okudum ama hatırlıyorum desem yalan ama resim tanıdık geldi Genişletmek için tıkla ... Ben bu nicki hatirliyorum benim gittigim zamanlara denk gelmis olabilirsiniz . Cok eskilerdenim bi sizi hatirlar gibi oldum. Kimsecikler kalmamis .
Likapam' Alıntı: Amin inşallah canım ben senin yorumlarını okudum ama hatırlıyorum desem yalan ama resim tanıdık geldi Genişletmek için tıkla ... Ben bu nicki hatirliyorum benim gittigim zamanlara denk gelmis olabilirsiniz . Cok eskilerdenim bi sizi hatirlar gibi oldum. Kimsecikler kalmamis .
Likapam Paylaşımcı Melek 15 Ocak 2020 #866 ßeLeN' Alıntı: Ben bu nicki hatirliyorum benim gittigim zamanlara denk gelmis olabilirsiniz . Cok eskilerdenim bi sizi hatirlar gibi oldum. Kimsecikler kalmamis . Genişletmek için tıkla ... Evet kimse gelmiyor sohbet etmeye sadece mügü ve ben sürekli burdayız
ßeLeN' Alıntı: Ben bu nicki hatirliyorum benim gittigim zamanlara denk gelmis olabilirsiniz . Cok eskilerdenim bi sizi hatirlar gibi oldum. Kimsecikler kalmamis . Genişletmek için tıkla ... Evet kimse gelmiyor sohbet etmeye sadece mügü ve ben sürekli burdayız
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Ocak 2020 #867 Likapam' Alıntı: Evet kimse gelmiyor sohbet etmeye sadece mügü ve ben sürekli burdayız Genişletmek için tıkla ... Artik vakit buldukça bende buradayım inş. Fakat portal cok degismis biraz kurcalayıp çözmem gerekiyor.
Likapam' Alıntı: Evet kimse gelmiyor sohbet etmeye sadece mügü ve ben sürekli burdayız Genişletmek için tıkla ... Artik vakit buldukça bende buradayım inş. Fakat portal cok degismis biraz kurcalayıp çözmem gerekiyor.
Likapam Paylaşımcı Melek 15 Ocak 2020 #868 ßeLeN' Alıntı: Artik vakit buldukça bende buradayım inş. Fakat portal cok degismis biraz kurcalayıp çözmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi değişti???
ßeLeN' Alıntı: Artik vakit buldukça bende buradayım inş. Fakat portal cok degismis biraz kurcalayıp çözmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi değişti???
Likapam Paylaşımcı Melek 15 Ocak 2020 #869 ßeLeN' Alıntı: Artik vakit buldukça bende buradayım inş. Fakat portal cok degismis biraz kurcalayıp çözmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi değişti???
ßeLeN' Alıntı: Artik vakit buldukça bende buradayım inş. Fakat portal cok degismis biraz kurcalayıp çözmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi değişti???
M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Ocak 2020 #870 Likapam' Alıntı: Ne gibi değişti??? Genişletmek için tıkla ... bende merak ettim şimdi