M Mügü Paylaşımcı Melek 25 Aralık 2019 #811 Likapam' Alıntı: Kız bu gün hastaneydim sersem gibiyim Genişletmek için tıkla ... neden kız sende hep hastanedesin ya
Likapam' Alıntı: Kız bu gün hastaneydim sersem gibiyim Genişletmek için tıkla ... neden kız sende hep hastanedesin ya
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 25 Aralık 2019 #812 Ya Allah... Sabah'ın Sahibi Rabbim'e Hamd olsun. Günaydın kuzucuklar 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 25 Aralık 2019 #813 Mügü' Alıntı: neden kız sende hep hastanedesin ya Genişletmek için tıkla ... Bu ara böyle oldu 3 ayda bir gidiyorum
Mügü' Alıntı: neden kız sende hep hastanedesin ya Genişletmek için tıkla ... Bu ara böyle oldu 3 ayda bir gidiyorum
Likapam Paylaşımcı Melek 25 Aralık 2019 #814 SadmiN' Alıntı: Ya Allah... Sabah'ın Sahibi Rabbim'e Hamd olsun. Günaydın kuzucuklar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Günaydın hayırlı sabahlar canım
SadmiN' Alıntı: Ya Allah... Sabah'ın Sahibi Rabbim'e Hamd olsun. Günaydın kuzucuklar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Günaydın hayırlı sabahlar canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 27 Aralık 2019 #816 kızlar Elazigda deprem oldu burdada his edildi tabi ben is etmedim o başka komşu ardı mügü deprem oldu diye beşik gibi salaniyor daha
kızlar Elazigda deprem oldu burdada his edildi tabi ben is etmedim o başka komşu ardı mügü deprem oldu diye beşik gibi salaniyor daha
Likapam Paylaşımcı Melek 27 Aralık 2019 #817 Mügü' Alıntı: kızlar Elazigda deprem oldu burdada his edildi tabi ben is etmedim o başka komşu ardı mügü deprem oldu diye beşik gibi salaniyor daha Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
Mügü' Alıntı: kızlar Elazigda deprem oldu burdada his edildi tabi ben is etmedim o başka komşu ardı mügü deprem oldu diye beşik gibi salaniyor daha Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 1 Ocak 2020 #818 hu kızlar nasılsınız yeni yıl size ve ailenize sağlık mutluluk ve bol paralı olsun :havai::kutlama::kutlama1::kutla:
hu kızlar nasılsınız yeni yıl size ve ailenize sağlık mutluluk ve bol paralı olsun :havai::kutlama::kutlama1::kutla:
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ocak 2020 #820 hu kızlar ödül almışım da ama ingilize anlamıyorum yani site vermiş bana 🙄 teşekkür ederim