M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Aralık 2019 #781 Likapam' Alıntı: Bu gün havada güzel bende iyiyim Allaha şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim yarın gideceğim doktora
Likapam' Alıntı: Bu gün havada güzel bende iyiyim Allaha şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim yarın gideceğim doktora
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Aralık 2019 #783 Mügü' Alıntı: hiç sorma ya çok kesiliyor halen akmıyor Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin susuz hiç bi şey olmuyor
Mügü' Alıntı: hiç sorma ya çok kesiliyor halen akmıyor Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin susuz hiç bi şey olmuyor
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Aralık 2019 #785 Mügü' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 86938bu halde mutfak Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin canım
Mügü' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 86938bu halde mutfak Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 6 Aralık 2019 #786 evett ya çok şükür geliyor ama bu gün elde bulaşıklar yıkadım bileğim ağrıyor tabi tazikli değil daha 🙄
evett ya çok şükür geliyor ama bu gün elde bulaşıklar yıkadım bileğim ağrıyor tabi tazikli değil daha 🙄
Likapam Paylaşımcı Melek 9 Aralık 2019 #789 Mügü' Alıntı: hu kız nedesin bu arda Genişletmek için tıkla ... Bu gün eşimle birlikte annemlere gittik çok yorulmuşum hemen uyudum canım
Mügü' Alıntı: hu kız nedesin bu arda Genişletmek için tıkla ... Bu gün eşimle birlikte annemlere gittik çok yorulmuşum hemen uyudum canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Aralık 2019 #790 akşam eşime diyorum yarın nereyi temizleyeyim koridora temizlik ürünlerini indireyim sonra gelsin temizlik diyor kârı deli 🙄 diyor bana
akşam eşime diyorum yarın nereyi temizleyeyim koridora temizlik ürünlerini indireyim sonra gelsin temizlik diyor kârı deli 🙄 diyor bana