M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Kasım 2019 #731 Likapam' Alıntı: Teyzemin gelini sünnet okuması yapıyo Genişletmek için tıkla ... anladım şimdi
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Kasım 2019 #732 hu kız nedesin bu gün fırın ocak aspiratör temizliği var yani mutfak elden geçecek
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Kasım 2019 #733 Mügü' Alıntı: hu kız nedesin bu gün fırın ocak aspiratör temizliği var yani mutfak elden geçecek Genişletmek için tıkla ... Sana kolay gelsin canım ben okumadayım
Mügü' Alıntı: hu kız nedesin bu gün fırın ocak aspiratör temizliği var yani mutfak elden geçecek Genişletmek için tıkla ... Sana kolay gelsin canım ben okumadayım
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Kasım 2019 #734 tünaydın kız kızıma gideceğim yardıma tabi kız kardeşim de geliyor oraya fazla iş yapamıyor halen
Likapam Paylaşımcı Melek 18 Kasım 2019 #735 Mügü' Alıntı: tünaydın kız kızıma gideceğim yardıma tabi kız kardeşim de geliyor oraya fazla iş yapamıyor halen Genişletmek için tıkla ... Tünaydın canım kız niye geliyo o zaman evinde dinlense ya
Mügü' Alıntı: tünaydın kız kızıma gideceğim yardıma tabi kız kardeşim de geliyor oraya fazla iş yapamıyor halen Genişletmek için tıkla ... Tünaydın canım kız niye geliyo o zaman evinde dinlense ya
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Kasım 2019 #736 Likapam' Alıntı: Tünaydın canım kız niye geliyo o zaman evinde dinlense ya Genişletmek için tıkla ... kız bu yaz hasta olan kızıma yardıma giitik kız kardeşim 'le
Likapam' Alıntı: Tünaydın canım kız niye geliyo o zaman evinde dinlense ya Genişletmek için tıkla ... kız bu yaz hasta olan kızıma yardıma giitik kız kardeşim 'le
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Kasım 2019 #737 Mügü' Alıntı: kız bu yaz hasta olan kızıma yardıma giitik kız kardeşim 'le Genişletmek için tıkla ... Hasta dedin ya o yüzden dedim şarjım annemde kaldı nete fazla giremiyorum
Mügü' Alıntı: kız bu yaz hasta olan kızıma yardıma giitik kız kardeşim 'le Genişletmek için tıkla ... Hasta dedin ya o yüzden dedim şarjım annemde kaldı nete fazla giremiyorum
Likapam Paylaşımcı Melek 21 Kasım 2019 #739 Mügü' Alıntı: hu kız nedesin sen Genişletmek için tıkla ... Her gün anneme gidip geliyorum kız yeğenim rahatsızlandı hastaneye yatırdılar 2 gündür hastanede
Mügü' Alıntı: hu kız nedesin sen Genişletmek için tıkla ... Her gün anneme gidip geliyorum kız yeğenim rahatsızlandı hastaneye yatırdılar 2 gündür hastanede
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Kasım 2019 #740 Likapam' Alıntı: Her gün anneme gidip geliyorum kız yeğenim rahatsızlandı hastaneye yatırdılar 2 gündür hastanede Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun neyin var
Likapam' Alıntı: Her gün anneme gidip geliyorum kız yeğenim rahatsızlandı hastaneye yatırdılar 2 gündür hastanede Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun neyin var