Likapam Paylaşımcı Melek 15 Kasım 2019 #721 Mügü' Alıntı: ne iş yapıyorsun bu gün Genişletmek için tıkla ... Çamaşır asacam bulaşık makinası boşaltilacak ama önce yusuf hoca bitecek😉
Mügü' Alıntı: ne iş yapıyorsun bu gün Genişletmek için tıkla ... Çamaşır asacam bulaşık makinası boşaltilacak ama önce yusuf hoca bitecek😉
M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Kasım 2019 #722 bu gün yapılan işler 1 balkon yıkama 2 sineklik yıkandı 3 oğlumun odası süpürüp silindi 4 oturtma odası süpürüp silindi camıda silindi yemek yapıldı yeniledi ve ben pert
bu gün yapılan işler 1 balkon yıkama 2 sineklik yıkandı 3 oğlumun odası süpürüp silindi 4 oturtma odası süpürüp silindi camıda silindi yemek yapıldı yeniledi ve ben pert
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Kasım 2019 #725 Likapam' Alıntı: Yok kız ben onu hiç izlemedim Genişletmek için tıkla ... neden kız güzel bir dizi
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Kasım 2019 #726 Mügü' Alıntı: neden kız güzel bir dizi Genişletmek için tıkla ... Bilmem ben artık komedi izliyorum ağa filan çekemem
Mügü' Alıntı: neden kız güzel bir dizi Genişletmek için tıkla ... Bilmem ben artık komedi izliyorum ağa filan çekemem
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Kasım 2019 #728 Mügü' Alıntı: oh mutfağı toplayım çok mutluyum ben Genişletmek için tıkla ... Ben topladım benimki erken uyudu şimdi sıra bende yarın annemlere gidicem kardeşim geldi pazar okuma var
Mügü' Alıntı: oh mutfağı toplayım çok mutluyum ben Genişletmek için tıkla ... Ben topladım benimki erken uyudu şimdi sıra bende yarın annemlere gidicem kardeşim geldi pazar okuma var
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Kasım 2019 #729 Likapam' Alıntı: Ben topladım benimki erken uyudu şimdi sıra bende yarın annemlere gidicem kardeşim geldi pazar okuma var Genişletmek için tıkla ... ne okuması
Likapam' Alıntı: Ben topladım benimki erken uyudu şimdi sıra bende yarın annemlere gidicem kardeşim geldi pazar okuma var Genişletmek için tıkla ... ne okuması
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Kasım 2019 #730 Mügü' Alıntı: ne okuması Genişletmek için tıkla ... Teyzemin gelini sünnet okuması yapıyo