Likapam Paylaşımcı Melek 13 Eylül 2019 #471 Misafir vardı kaynanamda bendeydi geç gitti yarın aşure yapacam onun hazırlığı şimdide temizlik yapıyorum öldüm
Misafir vardı kaynanamda bendeydi geç gitti yarın aşure yapacam onun hazırlığı şimdide temizlik yapıyorum öldüm
M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Eylül 2019 #473 Likapam' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 86710 Genişletmek için tıkla ... ay çok kötüsü ya bu sene yapamıyorum eline sağlık nefis görünüyor
Likapam' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 86710 Genişletmek için tıkla ... ay çok kötüsü ya bu sene yapamıyorum eline sağlık nefis görünüyor
Likapam Paylaşımcı Melek 13 Eylül 2019 #474 Mügü' Alıntı: ay çok kötüsü ya bu sene yapamıyorum eline sağlık nefis görünüyor Genişletmek için tıkla ... Sağol canım güzel olmuş
Mügü' Alıntı: ay çok kötüsü ya bu sene yapamıyorum eline sağlık nefis görünüyor Genişletmek için tıkla ... Sağol canım güzel olmuş
M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Eylül 2019 #475 hu kız burda bir şimşek çakıyor vallah arabaların alarmları çalıyor
Likapam Paylaşımcı Melek 15 Eylül 2019 #476 Mügü' Alıntı: hu kız burda bir şimşek çakıyor vallah arabaların alarmları çalıyor Genişletmek için tıkla ... Ay burayada gelsin o yağmur
Mügü' Alıntı: hu kız burda bir şimşek çakıyor vallah arabaların alarmları çalıyor Genişletmek için tıkla ... Ay burayada gelsin o yağmur
M Mügü Paylaşımcı Melek 24 Eylül 2019 #477 hu kızlar ne iş görüyorsunuz ya ben bu gün isim çok yapmak isteyene vestiyer silmek olsun ödev
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Eylül 2019 #478 Bu gün hiç iş yapasım yok makinaları çalıştırıp tv izlicem izin verdim kendime
M Mügü Paylaşımcı Melek 24 Eylül 2019 #479 Likapam' Alıntı: Bu gün hiç iş yapasım yok makinaları çalıştırıp tv izlicem izin verdim kendime Genişletmek için tıkla ... kalk kız tembelin etme bari bende motife olurum ya kızım iyi o yüzden iş yapıyorum ya 3 aydır doğru dürüst iş yapamadım kış geliyor
Likapam' Alıntı: Bu gün hiç iş yapasım yok makinaları çalıştırıp tv izlicem izin verdim kendime Genişletmek için tıkla ... kalk kız tembelin etme bari bende motife olurum ya kızım iyi o yüzden iş yapıyorum ya 3 aydır doğru dürüst iş yapamadım kış geliyor
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Eylül 2019 #480 Mügü' Alıntı: kalk kız tembelin etme bari bende motife olurum ya kızım iyi o yüzden iş yapıyorum ya 3 aydır doğru dürüst iş yapamadım kış geliyor Genişletmek için tıkla ... Ben izinliyim sanada izin verdim bu gün dinlen çok şükür rabbim bi daha yaşatmasin
Mügü' Alıntı: kalk kız tembelin etme bari bende motife olurum ya kızım iyi o yüzden iş yapıyorum ya 3 aydır doğru dürüst iş yapamadım kış geliyor Genişletmek için tıkla ... Ben izinliyim sanada izin verdim bu gün dinlen çok şükür rabbim bi daha yaşatmasin