S Selin’de Paylaşımcı Melek 11 Ağustos 2019 #331 Mügü' Alıntı: atım kız mavi yorgunlukta böyleyim Genişletmek için tıkla ... Hani göremiyorum 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ağustos 2019 #332 Mügü' Alıntı: atım kız mavi yorgunlukta böyleyim Genişletmek için tıkla ... Bende sanki taş taşımış gibiyim erken yattım
Mügü' Alıntı: atım kız mavi yorgunlukta böyleyim Genişletmek için tıkla ... Bende sanki taş taşımış gibiyim erken yattım
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ağustos 2019 #333 Likapam' Alıntı: Bende sanki taş taşımış gibiyim erken yattım Genişletmek için tıkla ... günaydın kızlar siz uyuyun ben yemek yapıyorum bayram yemeği
Likapam' Alıntı: Bende sanki taş taşımış gibiyim erken yattım Genişletmek için tıkla ... günaydın kızlar siz uyuyun ben yemek yapıyorum bayram yemeği
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ağustos 2019 #334 Mügü' Alıntı: günaydın kızlar siz uyuyun ben yemek yapıyorum bayram yemeği Genişletmek için tıkla ... Ne uyuması kız 5 te uyandım
Mügü' Alıntı: günaydın kızlar siz uyuyun ben yemek yapıyorum bayram yemeği Genişletmek için tıkla ... Ne uyuması kız 5 te uyandım
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ağustos 2019 #335 Mügü' Alıntı: günaydın kızlar siz uyuyun ben yemek yapıyorum bayram yemeği Genişletmek için tıkla ... Sana kolay gelsin canım
Mügü' Alıntı: günaydın kızlar siz uyuyun ben yemek yapıyorum bayram yemeği Genişletmek için tıkla ... Sana kolay gelsin canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ağustos 2019 #336 kızlar kurbanlar kesildimi etler dağıtılıp kavurma yenildimi 😉😛
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ağustos 2019 #337 Mügü' Alıntı: kızlar kurbanlar kesildimi etler dağıtılıp kavurma yenildimi 😉😛 Genişletmek için tıkla ... Kesildi Allah kabul etsin kimini verdim kimini yarın vericem bi kemikler kaldı kavurma yapmadım bu bayram
Mügü' Alıntı: kızlar kurbanlar kesildimi etler dağıtılıp kavurma yenildimi 😉😛 Genişletmek için tıkla ... Kesildi Allah kabul etsin kimini verdim kimini yarın vericem bi kemikler kaldı kavurma yapmadım bu bayram
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Ağustos 2019 #339 Mügü' Alıntı: allahım memleket yanıyor ya çok sıcak Genişletmek için tıkla ... Yağmur yağsın kar yağsın sıcakla aram hiç yok
Mügü' Alıntı: allahım memleket yanıyor ya çok sıcak Genişletmek için tıkla ... Yağmur yağsın kar yağsın sıcakla aram hiç yok