M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Temmuz 2019 #264 Likapam' Alıntı: Gel içelim canım Ekli dosyayı görüntüle 86277 Genişletmek için tıkla ... ay eline sağlık iyi geldi
Likapam' Alıntı: Gel içelim canım Ekli dosyayı görüntüle 86277 Genişletmek için tıkla ... ay eline sağlık iyi geldi
Likapam Paylaşımcı Melek 31 Temmuz 2019 #265 Mügü' Alıntı: ay eline sağlık iyi geldi Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım
Likapam Paylaşımcı Melek 31 Temmuz 2019 #267 Mügü' Alıntı: anam bura yanıyor ya çok sıcak 😳🙄 Genişletmek için tıkla ... Burasıda aynı kız soyundum ama ne fayda
Mügü' Alıntı: anam bura yanıyor ya çok sıcak 😳🙄 Genişletmek için tıkla ... Burasıda aynı kız soyundum ama ne fayda
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Temmuz 2019 #268 Likapam' Alıntı: Burasıda aynı kız soyundum ama ne fayda Genişletmek için tıkla ... bence bura kadar olmaz Adıyaman çok sıcak ya benim kız bu gün gitti konyaya ora serin anne diyor sen istanbulda dasın galiba
Likapam' Alıntı: Burasıda aynı kız soyundum ama ne fayda Genişletmek için tıkla ... bence bura kadar olmaz Adıyaman çok sıcak ya benim kız bu gün gitti konyaya ora serin anne diyor sen istanbulda dasın galiba
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Temmuz 2019 #269 ha aklıma geldi benim kız istanbulda görev yapıyor kaynanası orda ondan konyaya gittiler hafta sonu geçerler orya ora serin diyor yani istanbul duşa gireceğim
ha aklıma geldi benim kız istanbulda görev yapıyor kaynanası orda ondan konyaya gittiler hafta sonu geçerler orya ora serin diyor yani istanbul duşa gireceğim
Likapam Paylaşımcı Melek 31 Temmuz 2019 #270 Mügü' Alıntı: bence bura kadar olmaz Adıyaman çok sıcak ya benim kız bu gün gitti konyaya ora serin anne diyor sen istanbulda dasın galiba Genişletmek için tıkla ... Evet canım istanbul
Mügü' Alıntı: bence bura kadar olmaz Adıyaman çok sıcak ya benim kız bu gün gitti konyaya ora serin anne diyor sen istanbulda dasın galiba Genişletmek için tıkla ... Evet canım istanbul