M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #241 siz uyuyun ben iş yapayım kızlar temizlik yapıyorum sabah sabah kaç gündür düzgün iş yapılmadı evde ya bari biraz yapayım dedim
siz uyuyun ben iş yapayım kızlar temizlik yapıyorum sabah sabah kaç gündür düzgün iş yapılmadı evde ya bari biraz yapayım dedim
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #242 Mügü' Alıntı: siz uyuyun ben iş yapayım kızlar temizlik yapıyorum sabah sabah kaç gündür düzgün iş yapılmadı evde ya bari biraz yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... Kız ne uyuması 5 de kalktım herifi yolladım anneme gidicem
Mügü' Alıntı: siz uyuyun ben iş yapayım kızlar temizlik yapıyorum sabah sabah kaç gündür düzgün iş yapılmadı evde ya bari biraz yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... Kız ne uyuması 5 de kalktım herifi yolladım anneme gidicem
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #243 Likapam' Alıntı: Kız ne uyuması 5 de kalktım herifi yolladım anneme gidicem Genişletmek için tıkla ... selam söyle iyi gezmeler yakınımı
Likapam' Alıntı: Kız ne uyuması 5 de kalktım herifi yolladım anneme gidicem Genişletmek için tıkla ... selam söyle iyi gezmeler yakınımı
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #244 @Hulya034 gel kız buraya aktifsin zaten iş yapiyormusun bakim
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #245 Mügü' Alıntı: selam söyle iyi gezmeler yakınımı Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam canım kendi arabanla 20 dk ama toplu taşıma 1.5 saat maalesef
Mügü' Alıntı: selam söyle iyi gezmeler yakınımı Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam canım kendi arabanla 20 dk ama toplu taşıma 1.5 saat maalesef
Likapam Paylaşımcı Melek 21 Temmuz 2019 #247 Mügü' Alıntı: hu hu nerdesin sesin çıkmıyor bu gün Genişletmek için tıkla ... Biraz.evi topladım yemek derken bu saat oldu hayırlı akşamlar canım
Mügü' Alıntı: hu hu nerdesin sesin çıkmıyor bu gün Genişletmek için tıkla ... Biraz.evi topladım yemek derken bu saat oldu hayırlı akşamlar canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 25 Temmuz 2019 #248 kız nasılsın ben yoğunum bu aralar arda girip bakıyorum bu gün kızım geliyor el öpmeye 😉
Likapam Paylaşımcı Melek 25 Temmuz 2019 #249 Mügü' Alıntı: kız nasılsın ben yoğunum bu aralar arda girip bakıyorum bu gün kızım geliyor el öpmeye 😉 Genişletmek için tıkla ... Aklımdaydın niye yazmıyo diye hadi gözün aydın bende hastanedeyim hsg çekilcem korkuyorum🙁🙁
Mügü' Alıntı: kız nasılsın ben yoğunum bu aralar arda girip bakıyorum bu gün kızım geliyor el öpmeye 😉 Genişletmek için tıkla ... Aklımdaydın niye yazmıyo diye hadi gözün aydın bende hastanedeyim hsg çekilcem korkuyorum🙁🙁
M Mügü Paylaşımcı Melek 25 Temmuz 2019 #250 Likapam' Alıntı: Aklımdaydın niye yazmıyo diye hadi gözün aydın bende hastanedeyim hsg çekilcem korkuyorum🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... hsg rahim filimimi ay o zor ya kızım da çektirmisti
Likapam' Alıntı: Aklımdaydın niye yazmıyo diye hadi gözün aydın bende hastanedeyim hsg çekilcem korkuyorum🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... hsg rahim filimimi ay o zor ya kızım da çektirmisti