KızılÖtesi Aktif Üye Üye 6 Temmuz 2008 #1 Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... Arkadaşlar hayatta sadece tek bir şarkıcıyı dinleme hakkı verseler ölene kadar hiç bıkmadan kimi dinlerdiniz?? sadece bir secenekk 😀 Ben ölene kadar evanescence - my ımmortal :g102:
Arkadaşlar hayatta sadece tek bir şarkıcıyı dinleme hakkı verseler ölene kadar hiç bıkmadan kimi dinlerdiniz?? sadece bir secenekk 😀 Ben ölene kadar evanescence - my ımmortal :g102:
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #2 Cevap: Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... ben herhalde bikmadan richard clayderman dinleyebilirim
Bonita Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #3 Cevap: Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... bende bütün şarkıları birer kelmelik olarak kasede çekerdim vet tek şarkı olmuş olurdu🙂 çaktırmadan bu arada hepsini dinlemiş oluyorum yani 😀
Cevap: Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... bende bütün şarkıları birer kelmelik olarak kasede çekerdim vet tek şarkı olmuş olurdu🙂 çaktırmadan bu arada hepsini dinlemiş oluyorum yani 😀
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #4 Cevap: Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... _angel_' Alıntı: bende bütün şarkıları birer kelmelik olarak kasede çekerdim vet tek şarkı olmuş olurdu🙂 çaktırmadan bu arada hepsini dinlemiş oluyorum yani 😀 Genişletmek için tıkla ... aynısını bende yapsaydım bişe demesdin dimi angel😀
Cevap: Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... _angel_' Alıntı: bende bütün şarkıları birer kelmelik olarak kasede çekerdim vet tek şarkı olmuş olurdu🙂 çaktırmadan bu arada hepsini dinlemiş oluyorum yani 😀 Genişletmek için tıkla ... aynısını bende yapsaydım bişe demesdin dimi angel😀
kaprisli Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #5 Cevap: Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... ama bu haksızlık 3 olsa bari neyse öle bişey olsa ben emre aydını tercih ederdim 🙂
Cevap: Tek Bir Seçeneğiniz Olsa... ama bu haksızlık 3 olsa bari neyse öle bişey olsa ben emre aydını tercih ederdim 🙂