Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20.03.77.
doğumluym. çok sıkıntılıyım etrafın sıkıntısından ne zaman kurtulacığım.şuan hayatımda kimse yok. biriyle ne zaman tanışıcağım.bazen herşeyi bırakıp gidesim geliyor.beni rahatlatacak şeyler sylermisin.?balık burcuyum.tanışacağım kişi hakkında ipucu varmı? adı, işi falan.

merhaba handanca 1,2 ay öncesinde baktırmıştım bende..

boğa burcuyum,bekarım,iş ve aşk ile ilgili baktırmak istiyorum..
teşekkür ederim.

Bu dönem herşey üstüste geldi belki. bence geçen günlerdeki yaşadıklarını artık fazla düşünme ve kendini güçlü hisset. Unutma kendine yardım edersin bu tutumunla.
Bazı olaylar karşısında ise aşırı reaksiyon gösterme. Sabırsız olunca dayanamıyorsun içindekini söylemek istiyorsun ama unutmaki içindeki değil dilindeki anlaşılır.
Kendini değiştirmediğin sürece sende değişiklik zor canım. Sanki herşey birbirine bağlı. Biri bozuldumu diğeride bozuluyor.
Şuan yaşanan sıkıntılardan hemen kurtulmak biraz zor. Bir müddet devam edecek bu dönem ancak Kasım ayına doğru değişiklik gösterebilir.
Sağlık anlamında ise duygusallık üzerinde. Herşeyi kendine algılayıp dert etme.

Hey nereye gidiyorsun. Bak biri göründü. Hemde hiç ummadığın bir anda karşına çıkacak sana söyleyim🙂 Hatta önce 2 kişi arasında kararsızlık yaşayıp sonra birine karar vermende mümkündür.
Çalışıyormusun bilmiyorum ama bir konuda yaşayacağın haksızlığa sessiz kalmamanı öneriyorum.
Hadi kendine dert edinmeyi bırakta ayağa kalk bakalım. Yoksa seni böyle bulacak.
Bu kişi kendi ile barışık biri canım. Ve sen onda en çok huzuru bulacaksın.
Bu günleri sosyal etkinliklere zaman ayırarakta geçirebilirsin. Sitemli düşünceler seni strese sokar canım.

teşekkür ederim...yine pek bi değişiklik yok sanırım 🙂 alıştım bende gaLiba 😀

Merhaba handanca, ben ikizler burcuyum yeni biriyle tanıştım o da balık burcu, ama şimdilik arkadaşız.Acaba o kişiyle güzel bir birliktelik olacak mı?

merhaba handanca! mart 9 doğumluyum balık burcuyum ama özellikler bana uymuyor! haytım bu ara çok karışık ve kafamda karışık! evliyim çocuğum yok ! evliliğim beni bunalttı artık kendim gibi davranamıyorum! ayrılık kararı verdik ama ne olacak bilmiyorumm! bana da zaman ayırabilirseniz sevinirim çok tşk edrim

handanca canım burcum ikizler onunsa başak şu aralar bayagı karışık bir hayatım var iş aşk ev =) birde bana baksan tatlım

ii akşamlar ben başak burçluyum 84 dogumluyum şuan hayatımda biri var ilşkimiz hakkında yorum yaparmısın ikimiz arasındakiö uyuma onun burcu boga..bide bana evlilik nezamna görünüyobu kişyle veya başkasıyla evlenmel istiyorum artık.....bu kişi benim için uygun birimi evlensek nasıl bi yuvamız olu annlaşabilirmiyiz sence onu beklemelimiyim yoksa boşunamı mücadele ediyorum..yani bu lkişyle evlilik olabilirmi er yada geçççç beklemelimiyim yoksa vazmıgeçmeliyim...bide ben onun hayatındabaşka birinni oldugundanada şüpheleniyorum başka bi kadın varmı aramızda yoksa ben boşunamı kuruntu yapıyorummmmm...birde benim hakkımda gerçekten ne düşünüyo onu merak ediyorum ne düşünüyo benim hakkımda söyklediklerinde samimi mi yoksa dalgamı geçiyo benimle

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...