siz ayrılsanızda yapamazsınızki. hayatım sende çok kırıcı konuşuyorsun. Düşünki onun anlama kapasitesi çok nazik. güzellikten zaraftten anlıyor düşün. iyi davranarak ve güzel konuşarak ona yaptıramayacağın şey yok. ama sen illa bi yerde kendi gücünü göstereceksin sanki. fark atman şart değil canım. Beliki evet dönem dönem anlamadı mutluluk yerine mutsuzluk yaşattı. inan gelip geçici hepsi. 2009 da evlilik şuan için yok canım. sen mutlu edersen ve mutlu olursan ailende mutlu olacağına inanırsa bu iş olur.
hoşgeldiniz bide bana bakarmısınız evlilik bana gelecek kişinin ismi ali onunla birşey olacakmı evlilik adına yoksa olmayacakmı teşekürler burcunu bılmiyorum yani genel olarak evlilik için bakarmısınız teşşekürler
mrb benim güzel ablam...özlemişiz valla iyi kötü yorumlarını🙂🙂özellikle senii...
ben 5 yıldır evliyim oğlak burcuyum eşim koç burcu çok tartışıyoruz ama asla küs kalmıyoruz en ufacık şeyden sorun çıkıyor ama yinede dargın kalmıyoruz..ama bu durum benim canımı çok sıkıyor açıkçası anlaşamıyoruz...bizim için ne yorum yapabilirsin bu durumumuza acaba???...şimdiden teşşekürler canım ablamm..yüreğine, emeğine sağlık..çok öpüyorummm
hoşgeldiniz bide bana bakarmısınız evlilik bana gelecek kişinin ismi ali onunla birşey olacakmı evlilik adına yoksa olmayacakmı teşekürler burcunu bılmiyorum yani genel olarak evlilik için bakarmısınız teşşekürler
Ali ismindeki şahısla açıkçası ben bir gelecek göremedim. Ama ne beden olarak nede kafa olarak henüz bi kararlılık yok canım sende. kararsızlıklar içinde ne yapacağını bilmiyorsun. Asıl beklediğin bir haber var. onda gecikme olmuş. ama bugün yarın gelecek .. senin beklediğin hayat farklı evlilikten. fazla uç noktalara takılma. biraz daha mütevazi davranırsan sanırım karşına iyi biri çıkacak..Hareketli bir dönem sana gelmek üzere. işte ozaman herşey istediğin gibi olacak inşallah.
mrb benim güzel ablam...özlemişiz valla iyi kötü yorumlarını🙂🙂özellikle senii...
ben 5 yıldır evliyim oğlak burcuyum eşim koç burcu çok tartışıyoruz ama asla küs kalmıyoruz en ufacık şeyden sorun çıkıyor ama yinede dargın kalmıyoruz..ama bu durum benim canımı çok sıkıyor açıkçası anlaşamıyoruz...bizim için ne yorum yapabilirsin bu durumumuza acaba???...şimdiden teşşekürler canım ablamm..yüreğine, emeğine sağlık..çok öpüyorummm
iyi ve kötü yorumlarım demek🙂 ah bu koç burçları nedir bunlardan çekilenler yaa..😉 hayatım seni anlıyorum ama eşin sen üzül diye uğraşmıyor. inan elinde değil. bazen neden böyle yaptım bile diyor.. sende fazla üstüne gitme.. çok konuşmaktan tartışmaktan ziyade, üzgün kimliğine bürün ve sessiz kal. sonra o hararetli ortam dağıldıktan sonra derdini anlat. sevgisi var sana karşı. Zaten aileyi sevindirecek olaylar olacak. birde ya snein yada eşinin bir seyehati olacak. o nereyse gidin. güzel planların adımları ve başlangıcı var burda..
canımm ablammm çok teşşekürlerr ellerine yüreğine emeğien sağlık...iyi kötü derken bizim hayatımızla olan iyi kötü olayalr demek istemiştim umarım yanlış anlaşılmamışımdır..çoookk teşşekürlerrr öpüyorum ssenii:e112: