çok şeyi başarmak isteyen ama elini attğınıda iyice arapsaçına çeviren biri galiba. Önyargılı biri. sende buna tahammül edemiyorsun işte. Kartlar açıkça konuşup bu durumlara üzüldüğünü söylemen üzerine basıyor. Arkadaşında bir para kaybuı olacak. buda onu baya bi sarsacak. senide ihmal ediyor sanıyorum. canım açıkça konuşman lazım onunla. sakin bir zamanda ama. yoksa bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor. dinler ama anlamaz seni yani.
Korkulacak bişey yok canım. Ama temkinli ol. daha kurnazca hareketler yap. bu dönemi akıllı ve dikaktli geçir. bunun için fal açmaya bile gerek yok inan🙂
Canım önce sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Aldığınız bazı kararlarda değişiklik yapacaksınız. yada vazgeçeceksiniz. Bu arada bazı şeyleride görmemezlikten geliyorsun. ama unutmaki gördüklerin gerçek. Enerjini kaybetmeden toparkan hemen. 2009 hareketli geçecek. güzünü topla ve iyi başla hayata... kolay gelsin🙂
çok şeyi başarmak isteyen ama elini attğınıda iyice arapsaçına çeviren biri galiba. Önyargılı biri. sende buna tahammül edemiyorsun işte. Kartlar açıkça konuşup bu durumlara üzüldüğünü söylemen üzerine basıyor. Arkadaşında bir para kaybuı olacak. buda onu baya bi sarsacak. senide ihmal ediyor sanıyorum. canım açıkça konuşman lazım onunla. sakin bir zamanda ama. yoksa bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor. dinler ama anlamaz seni yani.
Çalışıyormusun bilmiyorum ama başarılar ardarda.. Fedekarlık ettiğimiz insana dikkat edelim. nankörlük görebilrisin. 4 vakit içinde eksik gördüğün bazı şeyleri tamamlayacaksın canım. 2009 da haneyi sevindirecek birde kutlama olacak. Hedeflediğin yada olmasını istediğin 2009 a ertelediğin şeyler içinse acle etme. yavaş yavaş rmin adımlarla onlarda hayırlısı ile olacak.
Bazı davranışların göze atıyor. 2009 yeni yeni başlangıçlar var. Değişik konularada el attığın görülüyor. BU yer değişikliğide olabilir canım. Bazen canına tak ediyor. çıkmazda sanıyorsun kendini. ama alcağın güzel bir heber sana sana moral olacak anlatamam. Sitemkar olma oldumu canım. sen hep tedbirli ol. takdir Allahın. Bekarsan bu yıl evliliği düşünebilirsin. Çünki genç bir erkeğin sana güç vereceğide görülüyor.
Merhaba. sizi aramızda tekrar görmek büyük mutluluk. hgniz. Ben ikizler burcuyum ve şuan hayatımın her alanında zor bir dönem yaşıyorum. Evliliğim mahkeme aşamasında ve maddi anlamda büyük bir çöküş yaşadım bakarsanız çok sevinirim.Şimdidien tşkler.
Merhaba. sizi aramızda tekrar görmek büyük mutluluk. hgniz. Ben ikizler burcuyum ve şuan hayatımın her alanında zor bir dönem yaşıyorum. Evliliğim mahkeme aşamasında ve maddi anlamda büyük bir çöküş yaşadım bakarsanız çok sevinirim.Şimdidien tşkler.
Canım sevgin varsa bu kişiye işi uzatmaya bak ve ayrılma. Ben sana özelikle 2009 da herhangi bir boşanma filan görmedim. Sorunlar en üst seviyede olabilir. ama güçlü olmaktan başka çaren yok. İstemiyorsan bu kişiden ayrılabilirsin tabiki. fakat içinde sevgi varsa pes etme. kazanacağını söylüyor kartlar. İnsafsız biri sanırım. seni anlayamamış belki.. Ama sen onu anlayabilirdin. Lütfen çok konuşma oldumu. herşeyi herkesle paylaşma..10 aya kadar dişini sık. belki çok uzun bi süre .. ondan sonra Allhın izniyle rahatsın her anlamda canım. öptüm