Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

üzgünüm 30 mesaj kuralı var.

Dileğini bilemiyorum ama. Genelde kartlar ters. Dileğinde çıkan sonuç seni menmun etmeyecek gibi. Bu arada bir yer değişikliği görünüyor canım sana. Para kaybı yaşanabilir hanende. Ev taşınması gibi bişey var sanırım. Toparlanan giden bir aile çıkıyor. Uzun süredir görmediğin biri ile karşılaşman seni çok sevindirecek.

slm handanca kendimi ihmal ettigim dogru,
senden ricam genel olarak bakarsan, para durumu ve cocuklarimla ilgili,
cok sevinirim.
yorumun icin sagol canim.

slm handanca..benim sorunum kısa bir süre önce sevgilimden ayrıldık geri bana dönüş yapacakmı tekrardan bir araya gelebilecekmiyiz..benim onu düşündügüm gibi oda beni düşünüyomu.bilmiyorum neden ayrıldıgımızı neden ayrıldı benden...dönecekmi dönmeyecekmi bana balarmısın teşekkür edrim...

teşekkür ediyorum size,

bugün bir karar verdim ammaa zafer mi değişim mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum... evet gerçektende zor biri bana göre.. bazı huylarımız uyuşmasa da idare ediyoruz.. sağoluuuun tekrar 🙂

Slm Canım, ( 01.06 )İkizler burcuyum eşimle uzun zamandır yaşadığımız maddi ve manevi sorunlar yüzünden ona olan sevgi ve saygımı yitirdim. Kafam karma karışık hayatıma yeni bir yön vermek istiyorum ama sanki bişeyler engelliyo beni. Bunla ilgili bakarsan çok sevinirim şimdiden tşk eder, sevdiklerinle sağlıklı mutlu ve huzurla dolu koca bir ömür dilerim.🙂

Son düzenleme:

30 msj kuralı var sanırım ama ben öyle çok fazla yazıp kafanı yormak istemıyorum eger bakabılırsen sevinirim bakamassanda canın sağolsun..

Merhaba handanca bende tarot baktırmak istiyorum fakat okudum uyarı bölümünde 30 mesaj sınırı var aslında doğru olanı yapmışsınız artık 30 mesajı geçtikten sonra görüşmek üzere

handanca bana da bakarmısın 09.01.1986 sevgılımınkı 20.01.1986 ama ayrıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...