merhaba handan abla banada bakar mısın? benim burcum boğa(4mayıs) onunki aslan(13ağustos).şu an ayrıyıs ama yinede görüşmeye devam ediyoruz ne yapmalıyım🙂 kafam karışık🙁 şimdiden teşekkür ederim. bu arada numara söylemem gerekiyosa 5 19 43
herkesin samimiyetini ciddi bulma bu kadar. kartlar yılın ilk yarısına kadar bunalım çıktı. sonrası şükür rahatlamalar var. Kararsızsın. ama bazı şeyleri şimdiden düşünüp karar vermen lazım. bazı planlarındada gecikmeler yaşayabilirsin. bu durgun ve monoton dönemi sabırla geçir. inan kazanan sen olacaksın. büyük borçlar yapma. yakınındaki bir bayanada dikkat!!
sagol handan inan iyiki varsın..yani bu laflar asılsız özellikle ben üzüleyim diye söyleniyo dimi..yani böyle bi girişim falan yok..çünkü bana kızı istetmiş nisanda nişan yapılacakmiş kasımdad düğün yapacakmış dedi...dönsün bana sana hemen yazacagım..çok sagol teşekkür edrim bize ayırdıgın zaman için..zaten ben onun hakkında hiç bişe sormuyorum konuşmuyorum durup dururken söyleniyo bana..sence bana bu lafları söyleyenlere güvenmelimiyim..onlarla aynı binadayız çünkü çok samimiyiz..tek haber kaynagım onlar zaten
şuan birlikte isen. ben kartlarda açıkçası uzun süreli bi ilişki görmedim. karşına çıkacak başka kişiler olacak. ve etkilenmende mutemel görünüyor. kendini hemen kaptırıyorsun. ve içinde yaşıyorsun. açılmassan kimse duygunu anlayamaz. çokta mükemmellik arıyorsun. bu kadar şartlanırsan fırsatlar gözünün önünden çıkıp gidebilir. Büyük konuşma bu arada.
handan abla slm, aslanım oda aslan . biraz tartışma oldu aramızda bitti dendi ama gerçekten bittimi bölf mü yapıyor. dönüücek mi tekrar . arama olucak mı
valla gelse bile kalıcı geliş yok. dikkatli olman gerekiyor. aslında pekte davranışlarında samimi bulmadım arkadaşını. Karşına çıkacak başka biri çıkıyor kartlarda. bununda biraz zamanı var. şuanki ilişkinin kopmasının tek nedeni sen değilsin. oda hatalı.
🙂selam handancam bana daha önce bakmıştın birdaha baksan olurmu bu aralar cok ıhtıyacım var genel anlamda bakmanı istiyorum şimdiden cok teşekkur ederim canım
merhaba handan abla banada bakar mısın? benim burcum boğa(4mayıs) onunki aslan(13ağustos).şu an ayrıyıs ama yinede görüşmeye devam ediyoruz ne yapmalıyım🙂 kafam karışık🙁 şimdiden teşekkür ederim. bu arada numara söylemem gerekiyosa 5 19 43
canım hayat senin hayatın. kartların bana gösterdiği alacağın kararda mutluluk var ama geçmiş hatalarını unutmadan dikkatle geçirmen gereken dönemde olduğunu gösteriyor. Bu ilişkiyi onaylamayan insanlarda çıkabilir. yani mücadele etmeye hazırsan karar senin.
handan çok özürdiliyorum bilyrum çok sordum ama evlencekmi evlenmeyecekmi yani bana söylenenler dogrumu yalanmı diye çok merak ediyorum..yoksa sadece beni üzmek içinmi söyleniyo..nolur bunuda söyle