Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3 vakit içinde eğer hayatında kimse yoksa yeni biri ilgini çekebilir. Yşadığın bir ilişki varsada bu kişi kafanı karıştırabilir diyeyim.
2010 senin gücünü göstereceğin bir yıl olacak. İyi düşünerek aldığın kararlar bu yıl senin yüzünü güldürecek.
ilk yarı istediğin anlamda mutluluk olmasa bile 2. yarı senin içi çok güzel fırsatlar sunuyor.
Arkadaşlarınla sorunlarını paylaşıcı ol. Herşeyi içine hapsetmekten vazgeç. Bazı olaylara bakış açında çok net. Bu kadar emin olma derim ben. Burcunu yazmamışsın ama peşin kararlılık seni bazen haksız durumlara sürükleyebilir.

teşekkürler handanca .acaba bu tanışma bu sene içindemi olucak.çok merak ediyorum.cvplarsın inş.şimdiden teşekkürler.

Başka insanların aile içine karışmasına fırsat verme. Oluşan küçük tartışmalarda moralini bozmasın. Olayların üstüne giden değil, tamir eden ol.
Tatsız bir döneme girmek üzeresin. Ama akıllı davranmakla bu dönemi daha kolay ve üzüntüsüz yaşarsın.
İş fırsatı şimdi değil ama özellikle 5. aydan sonra gündeme gelebilir. Ozaman değerlendirmeye alman daha iyi olur.
Bazı şeylerede dışardan seyirci gibi bakma canım. Gücünü bu tür şeylerde ispalaki yanındakiler varlığınla dahada mutlu olsunlar.

Sen bu ilişkiyi güçlendirirsen 3 vaki içinde güzel şeyler olabilir. Şüphlerle hareket etmekten vazgeç. İçindeki sesi dinle ve güçlen.
Bir olayında sonuç isiyorsun merak etme beklediğine değecek ve hak ettiğin değeri göreceksin.
İçindeki korkudan kurtul. Kendini böyle güzel şeylere layık gör. çokta inceleme.. Emek vermeden mutluluk yakalanmıyor.
İş konusuna gelince etrafına haber bırak. Bekleyerek iş olmaz. Hareketsiz diyor kartlar. Hadi bakalım çabalarını bu anlamdada gösterirsen çifte mutluluk neden olmasın ki?

Akıllıca alınan kararların sana mutluluk getireceğini gösteriyor kartlar. Tabiki verdiğin kararın seni yıpratacağınıda belirtmem gerekecek. Yani işin olduğuna sevinebilirsin ama nunun yanında vereceğin vede harcayacağın emeğide düşün.
İnşallah hayırlı işler olur.
Ama kartlar gösteriyorki senin için iyi olanda bu.
Bu arada sağlığınada dikkat et. İhmal ediyorsun.

Evlilik kartım açıldı. Canım arada oluşan olaylara takılı kalma. BU kişi seni mutlu edebilir.
2010 zaten senin yılın olacak. 2 düşmanına karşıda zaferle çıkıyorsun .
Çalışıyormusun yazmamışsın. iş anlamındada güzel bir mutluluk çıktı.
Kendini ona karşıda en güzel ispatlayacağın bir dönemdir bu dönem. Ne diyeyim başka hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Gelecek için şansın güzel canım. Mart ayından sonrada parasal anlamda rahatlama olabilir. Tabi o döneme kadarda harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.
Kendini çıkarcı insanlara karşı koru. Ellerine koz verme.
İlişkin için daha yapıcı şeyler düşün vede uygula. Bazen içinden gelen şeylerde kıstlama oluyor. Sevgini ön plana çıkarmassan bu ilişkiyi yanlızca içinde yaşarsın.
Paylaşımcı ol. Karşındakini dinle. Evlilik dileğin zamana bağlı. Tavsiyeleri dinlersen daha sonra yapılan açılımda bakarız ilişkin kattığı katkıya..

Bu kişi ile ilgili mayıs haziran ayı gibi kopukluk yaşayacaksın..
Senin peşini bırakacak. Tam olarak konuyu hatırlayamadım ama sabırlı ol canım..

Şimdilik yaşadıklarınıda yaşayacaklarnıda paylaşma kimseyle. Önüne çıkmasın.
Sağlık anlamında ise korkma ve inancını kaybetme. İnşallah şifanı bulacaksın.
Geleceğin aydınlık vede bereketli. Sen bu günleri güzel enerjinle bekle. Hiçbir şeyinde güzel düşünceleri kafandan silmesine izin verme.

4 vakte kadar bu insanla oluşan ilişkinde toparlanma olmassa tamamen kopukluk olacak.
Birazda idareci olma huyundan vazgeç. İnsanlara fırsat ver. Hep senin beklentilerinle bu ilişki yürümez.
Onun senden ne isteyip beklediğini düşün. Hatta ortaklaşa paylaşın bu konuşmaları.
Tek engel senin ilgisizliğini ve kendini bırakığın olarak görüyorum. Hadi şimdi toparlanda bi sahiplen sevgine. Gör bak ne güzel şeyler olacak.
Ondan çabuk şeylerde bekleme. Yavaş ama güzel gelsin olayla. Buna değecek merak etme.

handanca hanım çok rica ediyorum lütfen benimde falıma bakın

merhaba handanca hanım bende yeni üyeyim tarot falı baktırmak istiyorum ama formu tam kullanamıyorum benimde falıma bakarmısınız 30/04/1983 yılında sabah 6,30 da doğmuşum baya problemli bi yıl geçirdim bakarsanız çok memnun olurum teş.ederim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...