Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam ben terazı burcuyum sevdıgım kova burcu fakat sevdıgım evlı amaben onu cok sevıyorum onunla evlık vrmı bana bırde borclarım var borclarımı yakın bır zamanda ödeyebılecemmı

Canım evlilik olayını göremedim. Dileğin zamana bağlı. Bu ilişki için Çokta fazla kendini bırakma.

Şuan zaten seninde hoşuna gitmeyen durumlar var. Bunlar sağlığınıda tehlikeye sokabilir.
Yavaş fakat emin adımlarla at adımlarını. Kendini yıpratman sana iyi şeyler getirmez.

Borçların içinse hemen hallolacak diyemem. Zaman içerisinde çözeceksin. Ama borçların üstüne tekrar borç yapman sen elbette daha büyük sıkıntılara götürür.

aßLacıM müsait oLunca şöyle qeNeL olaraK bakaßiLir MisiN.. ßoqa burcuM.
ayrıLık,acı.. qüzeL bişeyLer oLacaK mı baKaLım.
ßeni nedeN atLadıN bakmadıN abLa 🙁

merhaba handanca abla.. ben 19 - 09 - 88 doğumluyum başak burcyum öyle genel baktırmak ıstıodum tabı sende musaıtsen , kolay gelsın ablacım öpüorummm çok

abla ben birini seviyorum oda beni seviyomu merak ediyorum bana çok yakın ama hislerinden emin olamıyorum ben aslan burcuyum o başak evlilik varmı bana yakın zamandamı(şimdiden teşekkürler)

Canım senin onu sevmen önemli ama bu karşılıklı olursa güzel olur. Sanıyorum hayatında biri var onun.

Bence bu kişiye sen fazla odaklanma. İyi görünebilir, iyide konuşabilir ama seni üzer canım.
Normal şartlarda bile seni zorlayacak uğraştıracak biri zaten. Dikkatli ol. Sana karşı ilgisiz değil ama üzülürsün canım.

aßLacıM müsait oLunca şöyle qeNeL olaraK bakaßiLir MisiN.. ßoqa burcuM.
ayrıLık,acı.. qüzeL bişeyLer oLacaK mı baKaLım.
ßeni nedeN atLadıN bakmadıN abLa 🙁

Ne kadar istesende bazı yaşananları beyninden söküp atamıyorsun. Oysa bu şekilde yaşamaya devam etmen seni canlandırmaz aksine bunalıma sürükler.

Tamam bu dönem bir durgunluk teknesinde de hissedebilirsin kendini ama bu senin gayretsizliğinin sonucudur. Lütfen kimseyi suçlama.

Hemen toparlan der kartlarım. Yoksa önüne çıkacak fırsatlar bile senden menmun olmayıp uzaklaşabilirler.

merhaba handanca abla.. ben 19 - 09 - 88 doğumluyum başak burcyum öyle genel baktırmak ıstıodum tabı sende musaıtsen , kolay gelsın ablacım öpüorummm çok

Yakınında yalancı ve nankör insanlar var. onların kim olduğunu düşün ve fazlada samimi olma. Sana yararlarından çok zararları var .

4 vakit içinde müjdeli bir habar gelecek sana. Öyleki hanende güzel mutluluklar olacak inşallah. Yapacağın işlerde tek başına değilde güvendiğin kişilere danışarak adım at.

Artık geleceğini düşünmen gerekiyor. Önündeki hedeflerin neler olduğunu önem sırasına göre belirle. Ve artık bir yerden başla. Şuan durgun olan dönemine bile canlılık olması buna bağlıdır.

Handancacımm papatya 57 'den sonra ben vardım lütfen benim içinde açılım yaparmısın sanırım şanssızlık burdada beni buldu:::::::::🙂))

Yakınında yalancı ve nankör insanlar var. onların kim olduğunu düşün ve fazlada samimi olma. Sana yararlarından çok zararları var .

4 vakit içinde müjdeli bir habar gelecek sana. Öyleki hanende güzel mutluluklar olacak inşallah. Yapacağın işlerde tek başına değilde güvendiğin kişilere danışarak adım at.

Artık geleceğini düşünmen gerekiyor. Önündeki hedeflerin neler olduğunu önem sırasına göre belirle. Ve artık bir yerden başla. Şuan durgun olan dönemine bile canlılık olması buna bağlıdır.

teşekkür ederim ablacım,kolay gelsin sana öpüyorum çok ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...