Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teşekkrler canım..evet sanırım bitrdi bazı şeyleri kafasında..

çok çok teşekkür ederim handanca,yorumların süper
çok sağol meleğim

merhba handanca bana da para sağlık iş le ilgili bişeyler yazarsın.inş.benim burcum kova eşimin oğlak kızımın kova.yılın sonlarına yaklaştık tekrar bu dönemde bana iş gözüküyormu.yoksa 2010 damı.teşekkürler.

mrb handanca baya uzun bir süre önce tarot falına baktırmıştım ama yeniden bi açılım istiyorum eğer uygunsa

adım sevil 05 06 1975 ikizler burcuyum eşim yay burcu kızımda yay burcu çalışan bi bayan değilim
genel bakarsanız sevinirim... evliliğim için neler var ileriki zamanlarda ... şimdiden tşkler...

merhaba handanca benim burcum kova sevgilim yok genel bakarsanız sevinirim... ayrıca bu sene öss ye gireceğim onun için de bakarsanız çok memnun olurum... şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
handanca ben bır kez daha rıca edıcemm ama ben ve erkek arkadasım için bakabılırmısın bızım ılışkımız nasıl devam eder acabaa cunku son zamnlarda pek anlasamıyoruzz yanıtlarsan cok sevınırım kolayy gelsınn canımm bide benım burcum koc erkek arkasamınkı aslann !!!

ablacım merhaba yine canım sıkkın bugünlerde mutlu değilim yani bişeyler değişsin istiyorum burcum yengeç temmuz 1985 doğumluyum bakarmısın neler bekliyo beni ...öpüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...