A AnGeL_0F_DeaTH Forum Okuru 13 Eylül 2008 #11 Cevap: tamamen mantık sorusu çooooooookkkkkkk merak ettim yaaaaaaa ne bunun cevabı
A AnGeL_0F_DeaTH Forum Okuru 13 Eylül 2008 #12 Cevap: tamamen mantık sorusu buldum bu hikaye yazılı 😀
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #13 Cevap: tamamen mantık sorusu bence yazıyı yazdığı kağıtla ilgili yazıyı yazmaması gereken bi kağıt üzerine yazmış olmalı mesele borç senedi yada çek felan olabilir
Cevap: tamamen mantık sorusu bence yazıyı yazdığı kağıtla ilgili yazıyı yazmaması gereken bi kağıt üzerine yazmış olmalı mesele borç senedi yada çek felan olabilir
gulsumelifbas Yeni Üye Üye 23 Eylül 2008 #14 Cevap: tamamen mantık sorusu yaa kızlarrrrr vallaha kafayı yicem yaa çoook merak ettim ne yazıyodu ki acaba kağıtta yaaww offf birisi cvbını yazsın lütfeenn
Cevap: tamamen mantık sorusu yaa kızlarrrrr vallaha kafayı yicem yaa çoook merak ettim ne yazıyodu ki acaba kağıtta yaaww offf birisi cvbını yazsın lütfeenn
orkide Aktif Üye Üye 25 Ağustos 2010 #18 anamm cevabı vermeden kaytbolmuş bukız ya h kız neyazıyodu yazsana buraya yırtıldık meraktan be bencede bu olaylar yazıyodu
anamm cevabı vermeden kaytbolmuş bukız ya h kız neyazıyodu yazsana buraya yırtıldık meraktan be bencede bu olaylar yazıyodu
Ecrinnur Yeni Üye Üye 12 Eylül 2010 #19 yeni gördüm bu soruyu 2 sene olmuş ama cevap yazılmamış gerçekten çok merak ettim lütfen yazarmısın cevabını
yeni gördüm bu soruyu 2 sene olmuş ama cevap yazılmamış gerçekten çok merak ettim lütfen yazarmısın cevabını
E elwin Yeni Üye Üye 20 Eylül 2010 #20 sorunun cewbını yazmamışsınız bende merak ettim doğrusu nedir cewap..???