abla emin olmak istiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama kötü ihtimal kafamda yankılanıyor vicdan da yapıyorum o da bitiriyor. Annem açıklamasını yapar sonra istediği kadar kızabilir isterse bilemiyorum ama henüz bir şey demedim. Peki abla bir şey sorayım adetlerim aralık(29) ocak(23) şubat(hatırlamıyorum maalesef) mart(17) nisan(13) 25-27 gün arası gidip geliyor adet günlerim gördüğün gibi ama marttaki sanki 3-4 gün gecikmiş gibi geldi bana böyle bir gecikme varsa şayet normal midir arada böyle gecikmesi? ya bazen gecikiyordu ama ne bileyim bu olay olunca gözüme batmaya başladı. Bir de diğer adetimi 9-10 mayıs diye hesapladım ama günler geçmek bilmiyor. Kadın doğumcuda çalışırken denk geldin mi abla bu tarz bir duruma ya aklımda hep kötü ihtimal var. Hani 3. hatta 4. 5. adetimi olurmuşum ama bulantı halsizlik veya diğer belirtiler olurmuş da aylar sonra öğrenirmişim gibi. İnan kararsızlık bilinmemezlik çok kötü çok. Eczaneden bile test almaya çekinirim nasıl hastaneye giderim bilmiyorum ki günlerdir evden çıkmadım abla. Erkek arkadaşıma güveniyorum Allah korusun kötü bir olasılıkta kabul etmeyecek biri değil aileler çözüm yoluna gitmeye çalışır ama kim ister ki bunu kolay kolay. Aklımda hep bunlar işte abla hep