Şubat 'ta anne olacağım:)

ay kizlar aklima geldi... benim 2-3 haftadir bi sacim dökülüyor anlatamam, avuc avuc... sabahlari yastikda bi sürü sac oluyor... dogumdan sonra normalmis... ve bi süre sürüyormus... 6 ay sonra dvm ederse, test falan yapiyorlarmis... ama 6 ayda ben kel kalirim 🙂))))))))))) kocamda demesinmi, ön taraflar acilmaya baslamis galiba diye 🙂 bilirsiniz benim adam cok güzel moral verir 🙂

canım götürdük dün akşam. çocukta bi sıkıntı olmadığı için sebebini anlayamadı dr. yine de şurupla krem yazdı tabii bugün kullanmaya başladık en son dün akşam üzeri zorlanarak yapmıştı kakasını bi daha ne zaman yapacak diye takipteyim. yapmazsa tekrar götürücem bakalım inşallah önemli bi sorun yoktur dr.a göre bişey görünmüyo şimdilik...

Canım benimde çok dökülüyor bu ara, ilaç da alıyorum ya işte kortizon ve tiroit ilaçla onlarda döküyor benimkini... mevsim dönüşlerinden de çok etkileniyor, birde sen emziriyorsun, özellikle E vitamini almaya bak canım, biraz kuruyemiş ve tohumlu şeyleri bol ye, kurufasulye, nohut, mercimek, fındık, fıstık ve özelliklede ceviz ve badem...

Yom canım benim olumsuz değilim merak etme, sizi böyle görünce daha bir umutlanıyorum, hevesleniyorum hepsi bu... bu arada Allahım hepinizin MELEKLERİNİ koruyup gözetsin inşalah, benim için onları ÖPÜN KOKLAYIN...

Çok geçmiş olsun canım, kıyamam ben minişine, zeytinyağı içirsen sabahları bir çay kaşığı iyi gelir ama sen bilirsin yine...

lalezarim iyi düsün iyi olsun, insallah sende en kisa sürede alirsin bebisini kucagina..aaminnnnnnnnnnnnnnn 🙂

benim kizimde 3-4 günde bi kaka yapiyop ama cok zorlanmiyo gibi normal herhalde
sac dökülmesi bendede var aynen yastik doluyo, sacimi taramaya korkuyorum tutam tutam geliyo allahtan sac cokda bende fazla belli olmuyo.
kilo konusunda bizde merakliyiz haftaya carsamba ilk asilarimizi olcaz ve genel kontrol olacak cok merak ediyorum bide aglar atesi cikar diyede cok korkuyorum ...😕 dr cok nadir ates oluyo diyo ama bakalim..
genel olarak iyiyiz cok geziyoruz bu aksamda ilk defa dügüne gitcez bakalim uslu duracak mi kizim fazla kalmam zaten 8de gece uykusuna geciyo kizim uykusu kacsin fln istemiyorum ama hepte evde duramam ki az göbek atem aksam oooohhhhh

selam kızlar nasılsınız?emınecım o sac dokulmesı bende de var delı oluyorum valla....
bu arada demek asel de emmedı offff bu bebeklerın sansı ne boyle.....bu arada mamayı kac ml yedırıyorsun?hangı marka kullanıyorsun canım?
kızlar bızımde aylık kontrolumuz yaklastı onumuzdekı hafta bır aksılık olmazsa gıderız bende bu hafta kadın dogumcuma gıdıcem kontrole...arada kesık yerım sızlıyor....
ıkı gundur asya mızmız uyumuyor uyusada kısa suruyor allahtan gece uykusu duzenlı aksam saat 9 10 arası uyumus oluyor sabah 6 7 gıbı uyanıyor gecede bır kere kalkıyor 4 5 gıbı mamasını yıyıp yatıyor.....
hepınızın anneler gununu kutluyorum kızlar allahım bebeklerımızle mutlu ve saglıklı bır ömur nasıp etsın..ılk anneler gunumuz ınsan bır tuhaf oluyor degılmı?
allahım herkese yasatsın bu duygyyu ınsallah....gecen sene bu zamanlar daha meydanda yoktular🙂sımdı ıse kucagımızdalar allahım saglık versın bebıslerımıze....
eymenlerı,asel'i
dogayı,nil'i
cok öpuyorum kızlar kendınıze ıyı bakın cok özledım sızlerı sohbetlerımızı keske denk gelsek de konusabılsek.....

kızlar merhaba. benim tepegöz kocam gözünün önünü görmeyip bilgisayara takıldı ve yere düşürüp şarj soketini kırdı 2 gün önce. sayesinde 100 tl yok yere heba oldu bide bana kızıyo ayak altına koymuşum pc yi diye. ayak altı dediği yer de sehpanın üstü🙂 neyse benim kız 3 kilo doğmuştu bu arada. kaka düzeni normale döndü de bu sefer de yeşil yapmaya başladı ilacın etkisinden mi anlamadım😕 hepimizin anneler gününü kutluyor, sizi ve melişlerinizi çoook öpüyorum...

cici anneler merhaba benim oğlum çok yumruk yapıyo ellerini öle bi yapıyoki içini terletiyo inanamıyom ya sizin bebeklerdede varmı aylık kontrole bizde gitcez bakalım kilo boyu ne alemde sizin adınıza çok üzülüyorum gerçekten keşke ilk 6 ay emebilselerdi ama elden ne gelir tek sağlıklı olsunlarda napalım bende kızlar anneler gününüzü kutluyorum inş bebişlerimizle bir ömür boyu sağlık ve mutluluk içerisinde geçirirz hepinizi öptük oğlumla .....

hepinize güzel günler arkadaşlar ilk anneler günümüz kutlu olsun Rabbim yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin boynumuza sarılıp anneciğim diyeceği günler gelsin inş🙂hiç ayırmasın mevlam

bizde 10unda aylık kontrolümüze gidicez as kaldı:9boy kilo nealemde bakalım sadece anne sütü alıyoruz hamdolsun inş 6ay bu şekidle devam eder rızklarını bol etsin Rabbim öpüyoruz hepiciğinizi aeolun