Şubat 'ta anne olacağım:)

slm melişleerrr!!! işte geldim buradayım🙂 hepinizi çok çok çok özledim 1 aydır hasret kaldım size yahu. eşimin tatbikat muhabbeti çıktı yine izmire gittim bende annemlere. dün akşam döndüm ist.a neyse nasılsınız bakam? ben gayet iyiyim çok şükür doğa da iyiydi ama dünden beri arızaya bağladı hava değişimi bozdu çocuğu galiba mızıklayıp duruyo. bu arada çok şebelek oldu her söylediğimi anlıyo agu bugularla sürekli laf yetiştiriyo bana🙂 uyku modu da iyi 2 3 haftadır maşallah geceleri uykuyu alabiliyoruz artık ikimizde. tek sorun kaka yapmıyo 4 5 günde 1 yapıyo ama büyüyo diye normal olduğunu düşünüyorum. onun dışında aşırı kiloyu saymazsak pek bi sıkıntımız yok🙂 ee sizde ne var ne yok minik meleklerim yeğenlerim ne alemde herşey yolundadır umarım. hepinizi çok öpüyorum ve evim, evim güzel evim diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum😀

kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaç gündür en son bnm iletim hala kimsecikler yokk
tatlıcadım emine chatlak unforgiven paptyamm topiciğe gelin bebişler fırsat vermiyo ama işte imkan buldukça bakıyorum bende özledim hepinizi

beni niye sormuyosun huhhh küstüm 😛
saka bi yana iyiyiz valla hava cok güzel genelde disardayiz gezmelerdeyiz kizimla :D:D
slm melişleerrr!!! işte geldim buradayım🙂 hepinizi çok çok çok özledim 1 aydır hasret kaldım size yahu. eşimin tatbikat muhabbeti çıktı yine izmire gittim bende annemlere. dün akşam döndüm ist.a neyse nasılsınız bakam? ben gayet iyiyim çok şükür doğa da iyiydi ama dünden beri arızaya bağladı hava değişimi bozdu çocuğu galiba mızıklayıp duruyo. bu arada çok şebelek oldu her söylediğimi anlıyo agu bugularla sürekli laf yetiştiriyo bana🙂 uyku modu da iyi 2 3 haftadır maşallah geceleri uykuyu alabiliyoruz artık ikimizde. tek sorun kaka yapmıyo 4 5 günde 1 yapıyo ama büyüyo diye normal olduğunu düşünüyorum. onun dışında aşırı kiloyu saymazsak pek bi sıkıntımız yok🙂 ee sizde ne var ne yok minik meleklerim yeğenlerim ne alemde herşey yolundadır umarım. hepinizi çok öpüyorum ve evim, evim güzel evim diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum😀
ohh sükür döndün eve insanin evi gibi yok ya annenler olsa bile ben cok özlüyorum evimi....
ikinizinde iyi olmasina sevindim benimkide konusuyo mama yiyince hem sinirli sinirli konusuyo hem yemeye calisiyo bide ben odadan cikinca aaaaaaloooooo diyo :hhh: ve tabiki agu bugu uuu aaaa hee bide babasi sagolsun hav hav diyince kizim cok gülüyodu okadar cok duyduki havlama sesini artik arada aavvv diyo aferim dedim esime kiz kendini köpek yavrusu sanacak töbe töbe :hhh:
gece uykularimizda düzeldi gece hic uyanmiyoruz 4 gündür sükür aman nazar degmesin =)

hg canım bizde seni özledik merak etmeye başladık gelmeyince biz de çok şükür iyiz bebeişlerle uğraşıyoruz sizinde iyi olmanıza sevindik kız ne yapsın izmir pek soğuk değildir hava değişimden olmuştur oyyyy yerim onu bizimkide artık aguluyo o halleri çok sevimli oluyo canım ya kakasını niye öle uzun süre yapamıyo kabızlıkmı oluyo acaba sadece mamamı alıyo galiba ondan olabilir kzın kaç kilo oldu gerçekten insanın kendi evi gibi yok....

hg canım bizde seni özledik merak etmeye başladık gelmeyince biz de çok şükür iyiz bebeişlerle uğraşıyoruz sizinde iyi olmanıza sevindik kız ne yapsın izmir pek soğuk değildir hava değişimden olmuştur oyyyy yerim onu bizimkide artık aguluyo o halleri çok sevimli oluyo canım ya kakasını niye öle uzun süre yapamıyo kabızlıkmı oluyo acaba sadece mamamı alıyo galiba ondan olabilir kzın kaç kilo oldu gerçekten insanın kendi evi gibi yok....
hb papatyam valla bilmiyorum ki canım bugün tam 1 hafta oldu şimdi açtım altını gene bişey yok zeytinyağı sürüyorum içiriyorum herşeyi yapıyorum ama hareket yok perşembe dr.a götürcem bakalım mama vermiyorum bi kaç sefer verdim ama devamlı değil bu aralar sadece anne sütü alıyo zaten. kilosu en son 7200 dü nisanın 14 ünde şimdi ne alemde bilmiyorum maşallahı var enine gidiyo benimki tutamıyoruz😀
saka bi yana iyiyiz valla hava cok güzel genelde disardayiz gezmelerdeyiz kizimla :D:D

ohh sükür döndün eve insanin evi gibi yok ya annenler olsa bile ben cok özlüyorum evimi....
ikinizinde iyi olmasina sevindim benimkide konusuyo mama yiyince hem sinirli sinirli konusuyo hem yemeye calisiyo bide ben odadan cikinca aaaaaaloooooo diyo :hhh: ve tabiki agu bugu uuu aaaa hee bide babasi sagolsun hav hav diyince kizim cok gülüyodu okadar cok duyduki havlama sesini artik arada aavvv diyo aferim dedim esime kiz kendini köpek yavrusu sanacak töbe töbe :hhh:
gece uykularimizda düzeldi gece hic uyanmiyoruz 4 gündür sükür aman nazar degmesin =)
maşallah yavrukuşa canım havlıyo demek çok iyi yaa🙂 bizimki de acayip asabi özellikle aç kaldığında bana kendince vurup gözümün içine baka baka bağırıyo ınhaa haaa vaauuuvvv diye ama tipi görmen lazım akıllara zarar😀 bana gelince home my sweet home tarzında haykırışlara devam ediyorum geldiğimden beri 1 aydır dışarıda içim çıktı yahu insanın evi gibisi yok

CNMMM Hİ BEN YANLIŞ YAZMIŞIM NE CHATLAĞI YA CARİZMA DİCİKTTİM AY ÇOK PARDON CHATLAK BİZİM DÖNEM HAMİŞLERİNDEN DEĞİLKİ BEN SENİ ÖSLEDİM SENİ ÇAĞIRMIŞTIM HAHAHAHAH GERÇEKTEN EV GİBİSİ YOK YA YERİM BEN ONUN AGULARINI aLLAH HEPSİNE SAĞLIK VERSİN HEPSİ ÇOK TATLILAR YA YÜZELRİNE BAKINCA KIYAMIYO İNSAN GECE UYKULARIDA DÜZELMİŞ MAŞALLAH BİZİMDE İİ GİDİYO ŞİMDİLİK NAZAR DEĞMESİN MAŞALLAH 🙂 ÖPÜYORUM SİZİ CNM

Merhaba cici anneler...
cokdandir yazamiyorum... ama yazdiklarinizi okudum... masallah kimsede sorun yok... hepinizi ve bebislerinizi teker teker öpüyorum.
bizimde masallah hersey yolunda gidiyor... bol bol uyuyor gün icinde, aksamda bi uyudumu 12 saat uyuyor 🙂 ama gece bi kere uyanip karnini doyuruyor hanim efendi... bide ellerini parmaklarini yalayip duruyor ve tabiki annesine laf yetistiriyor 🙂
hersey cok güzel gidiyor...
bundan sonra daha sIk yazmaya caliscam...
hepinizi öptm, aeo

selam kızlar..emınecım masallah asel'e....
carızmacım cok guldum yaw bu babalar bazen tuhaf oluyor sevgılerını oynamalrını bazen anlamak zor🙂
bıızmde keyfımız yerınde cok sukur gunduzlerı evın ıcınde tur atıyoruz sıkıldıkca,elını emmek bızdede var butun bebeklerın bu aylardakı ortak noktası galıba....uyuyoruz kalkıyoruz gezıyoruz derken vakıt gecıyor.....ev ısı yemek bebek derken kendımden gectım saclarımı boyatıp kestırcem daha fırsat bulamadım....bırde artık kılo vermek ıstıyorummmmm hıc bıseyım olmuyorrrrrrrrrrr......
kendınıze ıyı bakın kızlarrrrr hoscakalın....

Benim güzel annelerim burdaymış, canlarım hepinizi özlüyorum bu güzel melekler bizi ayırdı mı neeee 🙁((((
Şaka şaka siz güzel meleklerinize kav uşmak için neler yaşadınız nı sıkıntılara katlandınız, ben hala devam ediyorum işte, umutsuzca umut ediyorum diyicem kızıcaksınız bana, umudum var diyerek yola devam ediyorum hayırlısı rabbimden, inşallah sizlerinde duaları ile tez vakkittekavuşucam bende meleğime 🙂
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum :6::asskim:

Benim güzel annelerim burdaymış, canlarım hepinizi özlüyorum bu güzel melekler bizi ayırdı mı neeee 🙁((((
Şaka şaka siz güzel meleklerinize kavuşmak için neler yaşadınız ne sıkıntılara katlandınız, Allahım meleklerinizi uzun sağlıklı ömürler versin inşallah, ben hala devam ediyorum işte, umutsuzca umut ediyorum diyicem kızıcaksınız bana, umudum var diyerek yola devam ediyorum hayırlısı rabbimden, inşallah sizlerinde duaları ile tez vakkittekavuşucam bende meleğime 🙂
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

Geri