Şubat 'ta anne olacağım:)

Mesajlarınıza şöyle ilk baştan itibaren bir baktım da, heyecanlarınızı korkularınızı ne güzelde dile getirmiş burda paylaşmışsınız canlarım benim acayip özendim yaaaaa, inanın içim doldu ağlamak istiyorum ...

Lalezar canım benim akıttığın gözyaşların hep mutluluktan olsun tatlım.Dilerim en kısa zamanda sen ve diğer bebek özlemi çekenlerde buradan hamişlikle ilgili anılarını ve paylaşımlarını yazarlar🙂

İnşallah canım benim inşallah Allahım gözyaşlarımızı hep mutluluktan akıtsın, ama inan burda akıttıklarım arkadaşlarımın güzel duygularını içimde yaşamamdan, onlar adına sevincimden, kendim için üzüntümden değil di...
İnşallah bende paylaşırım sizlerle, tabiki Çitosumda onunda hamile olmasını çok istiyorum inan 🙂

agzına bıber surerım bakkkkkkkkkkkk....duymayayım tabıkı umutluca devam edeceksın......bızler senı beklıyoruz dualarımızla.....olumsuzluk yoook....

eveet negatif düşünce yok lalezar kızarız yoksaa ona göre🙂 cümleten naber kızlar? biz iyiyiz kızım dün akşam üzeri 8.günde kakasını yaptı ama çok ağladı yavrum kıyamam🙁 dr.a götürdük akşam ilaç krem falan yazdı kullanmaya başladık geçecek inşallah. 10 güne kadar normal diyorlar anne sütü alan bebekler için. bugün de sağlık ocağına kontrole götürdük. allahıımmm 8 kilo olmuş benim tosbik🙂 boyu da 3 cm uzamış 61 olmuş (maşallah) farketmiyoruz ama gün güne büyüyor sıpalar zaman su gibi akıp geçiyor valla...

nerelerdesin eminecim hg ohh uyusunda büyüsün gece 1 keremi karnını doyuruyo mamamı alıyo sadece canım bn en az 2 kere emziriyorumda ondan sordum evet ya bizimkide parmaklarını yalıyo demek hepsinde var herşeyin güzel gittiğine sevindim .....

aman çok şükür yapmış ama kıyamam ya inş geçecek oo maşallah çok kilo almış kız obez olcak mamada almıştı önce demi yaramış prensese evet biz farketmiyoruz büyüyolar valla Allah nazarlardan korusun.....

Masallahhh ne güzel kilo almis.. benimki suan 3ay 4 günlük... kac kilo oldugunu tam bilmiyorum ama tahminim 6 kilo falan herhalde. haftaya doktora gitcez ozaman anlariz bakalim 🙂
bu kaka ne önemli birseymis yaa 🙂 benimkide ishal, bugün yine beline cikti, eglenceli dakikalar gecirdim 🙂

minik cadiyla ugrasim canim yaaa, ama artik geri döndüm 🙂 benimki normalde 3 saate bi mama yiyiyor ama uyudumu 6-7 saat uyuyor sonra uyanip karnini doyurup dvm uyuyor.... ahh ahh emmedi benim cadi, 2 ay sorliya sorliya emzirdim ama 2 aydan sonra tamamen birakti... elimden geleni yaptim 🙁(
cok sevimli oluyorlar ya parmaklar agizda, hatta komple elini sokuyor 🙂