Şubat 'ta anne olacağım:)

1.canım ben yıkadıktan sonra bebek yağı sürüyorum vücuduna gerçekten çok rahatlıyo bebek ve masaj yaparak sürmek daha iyii
2.anım zaten anne sütü karşılıyo su ihtiyacını hem mamada veriyosun içinde zaten su var bnce gerek yok su verince fazla ishal yapıyomuş
3.canım ben yatarken bebişe içinde çıtçıtlı badi üstüne takım yada tulum gidiriyorum üzerinede bizim uyku tulumu var onu örtüyorum bnce yetrli fazla kalın giydirme bence isilik oluyo bide çok terleyip hasta olabilir

papatyam bizimde genelde koltuk alti pisik oluyo günde iki defa normal suyla silip kuruluyorum hava sicak burda yag ile temizlersem rahatsiz olur diye kullanmiyorum artik, simdilik durumumuz iyi =)
dün kizimla yurtdisina ciktik 😀 fransa bize sinir ve arabayla sadece 10 dakikalik uzaklikta oldugu icin pek uzun bi mesafe gitmedik

arabada gezmeye bayiliyo kizim 3 gündür kakasini yapamiyodu dün cok gezdik ondan midir nedir eve bi geldi üstü basi batti rahatladi

PAPATYAM cnm pişik için kesinlikle popolini tavsiye ederim🙂bnm oğlumunda totsu olmuş yarum hemde nasıl fenaydı herşeyi denedim en son popolin ii geldi hamdolsun koltukaltına falanda siriyorum boynunun altınada inşş ii gelir sizede

kızlar uzun zamandır yazamıyorum burda hepinizi özledim çok🙂
bizde büyüyoruz oğlumla pazartesi 40ımız çıktı 2.ay aşısını olmaya az kaldı yaa 12 nisan bakalım sizler daha önce olucaksınız tecrübelerinizi yazarsınız bana olurmu?

bizim gazımız çok fazla yarum pancar gibi kızarıyo çıkarmak için Om-X die bitskisel bi şurup var ıyorum bakalım ii gibi inş fayda eder kuzuma öpüyoruz oğluşla tüm prens ve prensesleri ve teyzoşlarını 🙂grşz inş

saol canım bi de onu deneyim bakalım işe yarar umarım bu arada senin eymen kaç kilo oldu canım mama veriyomusun öp oğlunu yerime.....

canım o şurubu duydum ben hem çok etkiliymiş hemde uyku veriyormuş bi dene bakalım. ben zinco kullanıyorum oda iyi geliyo şimdilik çok şükür. bu arada 10 gün sonra 2.ayı dolduruyoruz bizde aşımız nisanda olunca haber veririm...
canım arada ıcırıyorum ama duzenımız hala yokkkkkkk.....sabah aksam uykusuz bır hayatttttttttttttt......🙁
hadi yaww bende dün aldırdım benim adama ama mamanın arkasına verdiğim için içmedi çocuk. bu gece tekrar denicem umarım işe yarar da uyurum 1 2 saat😕