Şubat 'ta anne olacağım:)

carizmacim sana birsey sorcaktim... doktor sana ilk a$i icin ne dedi ?? ne zaman yapilcakmis? ben U3 yaptirdim ama doktor a$I icin birsey dedimi demedimi hic hatirlamiyorum...

gecmis olsun cnm, benim kizin genzi acildi büyük ölcüde cok sükür ne kötü bisey oldugun anliyorum, o hirildiyo öksürüyo benim aklim gidiyo...
serim fizyolojik isine yaramiyo mu senin bize cok faydasi oldu her emmeden yada mamadan önce damlattim burnununa gerek duydugum andada aspiratörle temizledim...ama sezeryanda uzun sürüyo dediler, arkadasim 5 ay sürdü bizde dedi o neler yapti yatragomn bas kismini kaldirdi nemlendiriciler bence ise yaramiyo ben kaloriferlere islak havlu koyuyodum dedi, bide camasir yikarsan bebisin yattigi odaya as..
canım sagol kullanıyorum serumu ama burnu acık zaten genzınde balgam ve doluluk olması strese sokuyordu benı.....ınsallah cabuk gecer ıslak havlu kouyuyorum petege.....bugun bıraz daha ıyı kızım....

geçmiş olsun canım. çocuk hastalığı çok zor valla hele ağlıyorlar ya eli kolu bağlanıyo insanın. benim de içim gidiyo deli oluyorum kızımı huzursuz görünce. bu arada kırkımız çıktı bugün hayırlısıyla. annemler de gitti memlekete kimse yok artık yanımda. bi başımayım bakalım nasıl baş edicem küçük cadımla🙂
sagol canım evet coook zor ınsanın ıcı parcalanıyor savunmasız ve caresız olunca yavrularımız hakkaten cok zor oluyor.....hadı bakalım kolay gelsın bas edersın canım merak etme annelık duygusu oyle bısey kı herseye karsı savunup koruyosun tek olup panık yaptıgın zamanlarda olucak ama ınsan bısekılde altından kalkıyor.....

selam kızlar...dun kontrolumze gıttık kızım 4 kılo 170 gr olmus doktor cok düşük degıl ama bıraz daha ıyı olabılırdı dedı......bana da dusuk geldı ama saglıklı olsunda bısekılde kılo alır dıyorum gercı doktorumuz ayda 500 grmın altında alırsa az olur dedı bıraz ıcım rahatladı.....
boyuda 53 cm olmus....genzyle alakalı boyundan kaynaklanan bır gelısme olurmu bebekler buyudukce oda gecermıs o hırıltı ordan kaynaklanırmıs basını yuksek tutun dedı saga sola degısımlı yatırın dedı....surup verdı bıtane cok kullanmayacagım daha cok kucuk yavrum ama rahatlatana kadar bır ıkı gun yeterlı kullanmak....tekrar burnu ıcın serum verdı dun uyguladım hwepsını gece rahattık cok sukur....bu arada uykuları ıcın humananın ıyı geceler cayını verdı doktorumuz bakalım ıse yarayacak mı?bızden haberler bukadar kızlar....gorusuruz.....

kızlar bişey sorucam size. kafam çok karıştı. çoğunuz biliyosunuz eşim askeri personel. bahar denetlemeleri başladı çok yoğun. şehir dışına da çıkacak nisan başı büyük ihtimal. yalnızım ve zorlanıyorum diye memlekete göndermek istiyo beni annemler ve kayınvalidelerin yanına. onlar da çağırıyo ama ben bi açıdan kararsız kaldım. eşimle neredeyse 3 aydır özel hayatımız yok hamilelikti doğumdu gelen gidendi derken... bide bu 1 2 aylık ayrılık bizi birbirimizden soğutur iyice koparır mı aramızdaki ilişkiyi diye korkmaya başladım. hoş şimdilik öyle bir durum yok ama gittiğimde olur mu diye tereddütlerim var...

kızlar bişey sorucam size. kafam çok karıştı. çoğunuz biliyosunuz eşim askeri personel. bahar denetlemeleri başladı çok yoğun. şehir dışına da çıkacak nisan başı büyük ihtimal. yalnızım ve zorlanıyorum diye memlekete göndermek istiyo beni annemler ve kayınvalidelerin yanına. onlar da çağırıyo ama ben bi açıdan kararsız kaldım. eşimle neredeyse 3 aydır özel hayatımız yok hamilelikti doğumdu gelen gidendi derken... bide bu 1 2 aylık ayrılık bizi birbirimizden soğutur iyice koparır mı aramızdaki ilişkiyi diye korkmaya başladım. hoş şimdilik öyle bir durum yok ama gittiğimde olur mu diye tereddütlerim var...
canım ıstıyorsan gıt,zaten esının tavırlarından bu anlasılır....
zaten ısı basından aşkın olacagı ıcın merak etme sadece senı ve kızınızı özler dıyorum.....bız bıle bırlıkte oldugumuz halde daha toparlanamadık dogruduzgun bırbırımıze sarılamıyoruz bıle cocouktan bazen fırsat olmuyor....ama cok kalmamak sartıyla hanı esının ısı bıraz hafıfleyene kadar senın rahatlıgın acısından gıtmen ıyı olur...ıcını ferah tut oyle duusnuyorsan gıtme canım nasıl ıcın ı rahatlatacaksa oyle yap alkına kotu seyler getırme esını tanıyosun sonucta canım.....

carizmacim sana birsey sorcaktim... doktor sana ilk a$i icin ne dedi ?? ne zaman yapilcakmis? ben U3 yaptirdim ama doktor a$I icin birsey dedimi demedimi hic hatirlamiyorum...
trde bebeklere erken asi vuruyolar bende sasirdim sordum doktora U4te 5 asi birden vuruyorlarmis daha erken vurmuyoruz dedi yanii bebislerimiz3 aylikken asilari basliyo hayirlisi ile.
bide U-Pass varya orda ilk sayfalardan birinde hangi asilarin nezaman vurulacagi yaziyo bizde hastanede dogumda yapistirmislardi o kagidi
selam kızlar...dun kontrolumze gıttık kızım 4 kılo 170 gr olmus doktor cok düşük degıl ama bıraz daha ıyı olabılırdı dedı......bana da dusuk geldı ama saglıklı olsunda bısekılde kılo alır dıyorum gercı doktorumuz ayda 500 grmın altında alırsa az olur dedı bıraz ıcım rahatladı.....
boyuda 53 cm olmus....genzyle alakalı boyundan kaynaklanan bır gelısme olurmu bebekler buyudukce oda gecermıs o hırıltı ordan kaynaklanırmıs basını yuksek tutun dedı saga sola degısımlı yatırın dedı....surup verdı bıtane cok kullanmayacagım daha cok kucuk yavrum ama rahatlatana kadar bır ıkı gun yeterlı kullanmak....tekrar burnu ıcın serum verdı dun uyguladım hwepsını gece rahattık cok sukur....bu arada uykuları ıcın humananın ıyı geceler cayını verdı doktorumuz bakalım ıse yarayacak mı?bızden haberler bukadar kızlar....gorusuruz.....
hadi insallah rahat eder kizin, su caylari hic denemedim ben bi ara gazi vardi rezene cayi aldim bi gün icirdim snra ebe verme anne sütü mama yeter baska siviya gerek yok dedi öyle gece uykusuda genel olarak iyi ama iyi olmazsa o iyi geceler cayi midir nedir onu denemek istiyorum. bide degisimli yatirma konusunda... benimki hep saga yatmak istiyo kafa yapisi iyi olmicak diye korkuyorum sola yatirinca rahat edemiyo mecburen dönderiyorum...

korkma cnm, benim coooook uzun zamandir kardes gibiydim esimle, mecburi bi durum sonucta, aranizin soguyacagini sanmiyorum, bide bence git annenlere benim esim arada sehir diisna gidiyo tek basina cok zor oluyo valla git hem rahat edersin onlar torun sever sen arada dinlenirsin =)

haklısınız valla kızlar. o kadar uzun süre ne yapıcam ki zaten bi başıma. atarım annemle kayınvalideye bebişi bende gider yatarım onlar aralarında paslaşsınlar🙂 benim için de iyi olur aslında kendimi görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki... biraz nefes alır toparlanırım hem eski kuaförümle hasret giderip 10000 bakımdan da geçerim fırsatını bulmuşken😀 hava değişimi hepimiz için iyi olacak sanırım. umarım dönüş tarihimize kadar doğanın uyku sistemi de düzene girer. tatlı cadım bu humana stil i çocuklara mı içiriyoduk biz ya doğum yaptığımda eşim aldı geldi ben kendimiz içiyoruz zannediyordum🙂 gerçi yüzüne bile bakmadım sebzeliğin muhtelif yerlerinde kendini kaybetti zavallı çay🙂

haklısınız valla kızlar. o kadar uzun süre ne yapıcam ki zaten bi başıma. atarım annemle kayınvalideye bebişi bende gider yatarım onlar aralarında paslaşsınlar🙂 benim için de iyi olur aslında kendimi görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki... biraz nefes alır toparlanırım hem eski kuaförümle hasret giderip 10000 bakımdan da geçerim fırsatını bulmuşken😀 hava değişimi hepimiz için iyi olacak sanırım. umarım dönüş tarihimize kadar doğanın uyku sistemi de düzene girer. tatlı cadım bu humana stil i çocuklara mı içiriyoduk biz ya doğum yaptığımda eşim aldı geldi ben kendimiz içiyoruz zannediyordum🙂 gerçi yüzüne bile bakmadım sebzeliğin muhtelif yerlerinde kendini kaybetti zavallı çay🙂
aman durrrrrrrr o dedıgın cay senın ıcın eger humana stıl ıse sen ıceceksın sut attrırcı bak dogaya verme yoksam kendı memıslerını emer🙂
canım bu humananın ıyı geceler cayı bebısler ıcın......rahat uyumasını saglıyormus ıcınde ıhlamur gıbı rahatlatıcı bıtkıler var...dun aksam denedım sankı faydası oldu gıbı ama....bakalım ılerleyen ggunlerde gorecegız.....
carızmaaaaaaaaaaaa bu arada ben farkettım ama guldum gorunce aklıma da gelmedı valla senı uyarmak su tıcker ıcın🙂senın prenses hakkaten cok cabuk buyumus🙂musaıt zamanda degsıtıırnce ogrenırız artık nekadar oldugunu alemsın yaa cok guldum yazına....

Geri