B bufferance Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #31 Cevap: Suanda......ihtiyacım var şu anda brad pitt ve ya paul walker'la yada her ikisiyle 6 yıldızlı bir otelde tatile ihtiyacım var.... SANA İHTİYACIM VAR BRAADDDD !!
Cevap: Suanda......ihtiyacım var şu anda brad pitt ve ya paul walker'la yada her ikisiyle 6 yıldızlı bir otelde tatile ihtiyacım var.... SANA İHTİYACIM VAR BRAADDDD !!
B bufferance Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #32 Cevap: Suanda......ihtiyacım var ewet biraz tatile ihtiyacım var buralardan uzakta. ama buranında keyfini çıkarcam 🙂🙂
Cevap: Suanda......ihtiyacım var ewet biraz tatile ihtiyacım var buralardan uzakta. ama buranında keyfini çıkarcam 🙂🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #34 Cevap: Suanda......ihtiyacım var Alışverişe çıkmam lazım gene bana soldan soldan geliyorlar...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #35 Cevap: Suanda......ihtiyacım var Şuanda yemek yemeye ihtiyacım var:seker:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2009 #36 Cevap: Suanda......ihtiyacım var Karnım ağrıyorrr ve bundan ötürü şuann ağrımı kesecek hernagi bir seye ihtiyacım var...
Cevap: Suanda......ihtiyacım var Karnım ağrıyorrr ve bundan ötürü şuann ağrımı kesecek hernagi bir seye ihtiyacım var...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 26 Mayıs 2009 #37 Cevap: Suanda......ihtiyacım var Benimde, kalk artik su bilgisayarin basindan diyecek birine ihtiyacim var bu arada GECMIS OLSUN AUSSIE-ANGEL sicak su torbasi koysan gecer belki/insallah 🙂
Cevap: Suanda......ihtiyacım var Benimde, kalk artik su bilgisayarin basindan diyecek birine ihtiyacim var bu arada GECMIS OLSUN AUSSIE-ANGEL sicak su torbasi koysan gecer belki/insallah 🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #38 Cevap: Suanda......ihtiyacım var ÖzleMimsiN' Alıntı: Benimde, kalk artik su bilgisayarin basindan diyecek birine ihtiyacim var bu arada GECMIS OLSUN AUSSIE-ANGEL sicak su torbasi koysan gecer belki/insallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... tatlım o zaman ben diyeyim kalk artık bilgisayarın başından..biraz dinlensin bilgisayar 🙂 benimde dinlenmeye ihtiyacım var
Cevap: Suanda......ihtiyacım var ÖzleMimsiN' Alıntı: Benimde, kalk artik su bilgisayarin basindan diyecek birine ihtiyacim var bu arada GECMIS OLSUN AUSSIE-ANGEL sicak su torbasi koysan gecer belki/insallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... tatlım o zaman ben diyeyim kalk artık bilgisayarın başından..biraz dinlensin bilgisayar 🙂 benimde dinlenmeye ihtiyacım var
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Mayıs 2009 #39 Cevap: Suanda......ihtiyacım var *şiker*' Alıntı: tatlım o zaman ben diyeyim kalk artık bilgisayarın başından..biraz dinlensin bilgisayar 🙂 benimde dinlenmeye ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... :minik: Tsk melegim, sende olmasan kök salacam burda yani... 🙂
Cevap: Suanda......ihtiyacım var *şiker*' Alıntı: tatlım o zaman ben diyeyim kalk artık bilgisayarın başından..biraz dinlensin bilgisayar 🙂 benimde dinlenmeye ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... :minik: Tsk melegim, sende olmasan kök salacam burda yani... 🙂
S su.ay Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2009 #40 Cevap: Suanda......ihtiyacım var şu anda sakinliğe ihtiyacım varrrrr.