elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #21 Cevap: Suanda......ihtiyacım var *jellibon*' Alıntı: Şu anda anneme(rahmetli) ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... benimde aynen canım
Cevap: Suanda......ihtiyacım var *jellibon*' Alıntı: Şu anda anneme(rahmetli) ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... benimde aynen canım
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #22 Cevap: Suanda......ihtiyacım var şuanda mutluluğumu paylaşabilecemm dostuma ihtiyacımm varr
kaprisli Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #23 Cevap: Suanda......ihtiyacım var benim de yemek yemeye ihtiyacım varrr çok açımmmm:f060::f060::f060:
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #24 Cevap: Suanda......ihtiyacım var şu anda askerdeki bitaneme ihtiyacıım varr =((
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #25 Cevap: Suanda......ihtiyacım var benim şu an değil her an bir dosta ihtiyacım var birde bir miktar nakite tabi ehehü
Cevap: Suanda......ihtiyacım var benim şu an değil her an bir dosta ihtiyacım var birde bir miktar nakite tabi ehehü
*şiker* Yeni Üye Üye 22 Nisan 2009 #26 Cevap: Suanda......ihtiyacım var tuqqceme ihtiyacııım var...kuzuma yahh 🙁((
kaprisli Yeni Üye Üye 23 Nisan 2009 #27 Cevap: Suanda......ihtiyacım var şu anda eve gidip yatmaya ihtiyacım var
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2009 #28 Cevap: Suanda......ihtiyacım var Şuan kahvaltıya ihtiyacım var... açım açç 🙂
melikee Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #30 Cevap: Suanda......ihtiyacım var ne para ne pull babamın kokusuna babamın kucagına ıhtıyacım var 🙁🙁