$ul€ Yeni Üye Üye 7 Mart 2010 #33 ben yanlız kalmak istiyorum...tek başıma bide avazım çıktığı kadar bağırmayı istiyorum kim ne dicek demeden
ben yanlız kalmak istiyorum...tek başıma bide avazım çıktığı kadar bağırmayı istiyorum kim ne dicek demeden
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Mart 2010 #36 huzura ihtiyacım var ve hiç bişey düşünmek istemiyorum.yanında herşeyi unuttuğum kişiye sarılmak isterdim ama mümkün değil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huzura ihtiyacım var ve hiç bişey düşünmek istemiyorum.yanında herşeyi unuttuğum kişiye sarılmak isterdim ama mümkün değil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAMİYA Aktif Üye Üye 29 Mart 2010 #39 AuSSie-AnGeL' Alıntı: hiç kimseyeee......... Genişletmek için tıkla ... bu cevaba çok şaşırdım doğrusu kocama demeni beklerken sürpriz oldu.... benim cevabım kocama ...🙂
AuSSie-AnGeL' Alıntı: hiç kimseyeee......... Genişletmek için tıkla ... bu cevaba çok şaşırdım doğrusu kocama demeni beklerken sürpriz oldu.... benim cevabım kocama ...🙂
B Bale Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #40 AŞKIM'a...sımsıkı sarılayımmm ve bir müddet öylece kalalımmmm 🙂 canımm benim 🙂