HaYaL Daimi Üye Üye 31 Ekim 2010 #95 AuSSie-AnGeL' Alıntı: hiç kimseye 🙁 Genişletmek için tıkla ... Kız sen kocişine sarılmak istemiyo musun.😀 Ben de kaybolan kedim kartopu'na sarılmak isterdim
AuSSie-AnGeL' Alıntı: hiç kimseye 🙁 Genişletmek için tıkla ... Kız sen kocişine sarılmak istemiyo musun.😀 Ben de kaybolan kedim kartopu'na sarılmak isterdim
üni-melek Yeni Üye Üye 7 Kasım 2010 #98 HAYAL' Alıntı: Kız sen kocişine sarılmak istemiyo musun.😀 Ben de kaybolan kedim kartopu'na sarılmak isterdim Genişletmek için tıkla ... hayalim senin kedin mi kayboldu ya cok üzüldüm canım..
HAYAL' Alıntı: Kız sen kocişine sarılmak istemiyo musun.😀 Ben de kaybolan kedim kartopu'na sarılmak isterdim Genişletmek için tıkla ... hayalim senin kedin mi kayboldu ya cok üzüldüm canım..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 7 Kasım 2010 #99 bende dün maçta hakan şükürün kardeşiyle tanıştım ona sarılmak isterdimm 😛😛 tabiki sewgilime sarılmak isterdim ....
bende dün maçta hakan şükürün kardeşiyle tanıştım ona sarılmak isterdimm 😛😛 tabiki sewgilime sarılmak isterdim ....