PaSikA Yeni Üye Üye 5 Aralık 2007 #31 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla Geç kaldım galiba ben bu oyunu oynamak için
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #32 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla İçin için yanıyor yanıyor bu gönlüm... 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Aralık 2007 #33 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla gönlüme birde söz dinletebilsem......
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #34 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla Dinletebilseydim kendimi, neler söylerdim sana...
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #35 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla Sana dair hiçbirşey yok artık...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #36 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla Artık ne anlatsam faydasız sanki
almira Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #37 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla sanki seni sevmemişim sanki sana tapmamışım
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #38 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla Sevmemişim ile mi başlasam, tapmamışım ile mi başlasam karar vermek zor 🙂
Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla Sevmemişim ile mi başlasam, tapmamışım ile mi başlasam karar vermek zor 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 7 Aralık 2007 #40 Ce: Son Kelimeyle Cümleye Başla yaşamak ...bazen öyle zor geliyorki insana