»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Haziran 2009 #231 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla aklimdan cikmadi, o elveda degisin...
*şiker* Yeni Üye Üye 11 Haziran 2009 #232 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla değişin sevmiyorum demler canımı çok yaktıı 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 11 Haziran 2009 #233 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Yaktı kalbimi o son veda edişin...
An3sA Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #234 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Veda edişin beni hiç üzmüyor...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Haziran 2009 #235 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Vedalar hep bizden YANA 😀 lay lay loooooom
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2009 #236 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Datlum son kelimeyle başlıycaktın ama 😀 Yana yakıla ağlarım sana.....
Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Datlum son kelimeyle başlıycaktın ama 😀 Yana yakıla ağlarım sana.....
l.a.r.a Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #237 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Sana bütün bu sitemlerim anlasana...
HaYaL Daimi Üye Üye 17 Haziran 2009 #238 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Anlasana içim içime sığmıyor... Son düzenleme: 17 Haziran 2009
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #239 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Sığmıyorum kıyafetlerime çok kilo almışım
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Haziran 2009 #240 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla HayaL' Alıntı: Datlum son kelimeyle başlıycaktın ama 😀 Yana yakıla ağlarım sana..... Genişletmek için tıkla ... ayyyyy benim aklim nerdeymis yaa kusura bakma-yin...
Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla HayaL' Alıntı: Datlum son kelimeyle başlıycaktın ama 😀 Yana yakıla ağlarım sana..... Genişletmek için tıkla ... ayyyyy benim aklim nerdeymis yaa kusura bakma-yin...