PaSikA Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #201 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Doğuyor herşeye ve herkese rağmen yeni bir gün 🙂 (Cümle devrik oldu ama idare edin artık )
Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Doğuyor herşeye ve herkese rağmen yeni bir gün 🙂 (Cümle devrik oldu ama idare edin artık )
*şiker* Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #202 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla günümüzün güzel geçmesi dileğiyle melekleriim
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Nisan 2009 #203 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla melekler mekanını çok seviyorum biz bir aileyiz🙂🙂🙂
M Misafir Forum Okuru 23 Nisan 2009 #204 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla ailemle şöyle güzel bir tatile ihtiyacım var 🙂🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 30 Mayıs 2009 #205 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Var mı benim gibi dünayaya kafa tutabilen....
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Mayıs 2009 #206 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla tutabilsem bi ellerinden....
HaYaL Daimi Üye Üye 30 Mayıs 2009 #207 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Ellerimden kayıp gidiyorsun...
PaSikA Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #208 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Gidiyorsun beni bana bırakıp
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #209 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Bırakıp kendini sonsuzluğa,kayboluyorsun....
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 4 Haziran 2009 #210 Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Kayboluyorsun gözlerimde bunu biliyorum görüyorum ama sen nedense anlamak istemiyorsun...
Cevap: Son Kelimeyle Cümleye Başla Kayboluyorsun gözlerimde bunu biliyorum görüyorum ama sen nedense anlamak istemiyorsun...